Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai frecvente cinci tepe de pe piata auto second-hand

Adevărul Adevărul,
Cele mai frecvente cinci tepe de pe piata auto second-hand

Masini furate, autovehicule reparate de forma, ocolirea intentionata a platii TVA-ului, documente false si aparenta transparenta a vanzatorilor de masini second-hand sunt cele mai intalnite capcane in care poti cadea pe piata auto. continuă pe Adevărul

Cele mai comune cinci tepe date de samsari cumparatorilor de masini

Samsarii de masini dau foarte multe tepe, unele de neimaginat, de la masini reparate fara niciun fel de standard la acte false, eludarea TVA, autovehicule furate. Mai jos puteti afla in detaliu despre cele mai comune capcane in care pot cadea cumparatorii de masini rulate.

VIDEO Cele mai periculoase drumuri din lume. Te ia groaza doar privindu-le

Internautii au facut compilatii de imagini video cu cele mai periculoase drumuri, pe care doar privindu-le te infricosezi, daramite sa le parcurgi in masina. Platforme precum Youtube si LiveLeak cuprind numeroase compilatii care ridica nivelul adrenalinei la cele mai inalte cote.

Cum alegem cele mai coapte si cele mai gustoase citrice. Metode simple, dezvaluite de vanzatorii cu experienta

Citricele au invadat in ultimii ani rafturile magazinelor. Chiar si asa, romanii sunt sceptici cand vine vorba sa le cumpere. Va prezentam cateva sfaturi despre cum sa le alegeti pe cele mai bune.

Cele mai sexy zodii feminine

Daca vrei sa stii care sunt cele mai sexy zodii feminine, acest articol este pentru tine. Iata, in ordine inversa, un top 6 zodii populare in randul barbatilor. Locul 6: Balanta Femeile Balanta au fata.

10 dintre cele mai inedite case din lume, construite in locuri greu accesibile, izolate de civilizatie FOTO

Cu totii avem nevoie de un acoperis deasupra capului, dar nu oricine se multumeste cu un stil de viata urban sau chiar suburban. Anumiti oameni prefera sa traiasca cat mai departe cu putinta de civilizatie, iar in cele mai extreme cazuri, acest lucru poate insemna o casa in varful unui munte, pe maginea unei prapastii sau pe o insula in mijlocul unui rau.

Viata bate filmul: cele mai ciudate arme ale spionilor

Intotdeauna am fost fascinat de armele spionilor, mai exact de tot ce scoteau Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan sau Daniel Craig din buzunare cand dadeau viata celebrului agent 007. James Bond intodeauna are la dispozitie gadgeturi care mai de care mai inovative si mai performante care il ajuta in momente cheie: ceasuri [].

Harta bolilor cu transmitere sexuala. Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de sifilis, gonoree si Chlamydia

Institutul National de Sanatate Publica a anuntat printr-un raport ca, in 2015, in mai multe judete din tara, au fost depistate cazuri de sifilis, gonoree si infectie genitala cu Chlamydia.

Forbes: topul cantaretelor cu cele mai mari venituri din lume in 2016

Taylor Swift 26 de ani) ocupa primul loc in topul celor mai bine platite cantarete din lume, potrivit unui clasament anual al revistei Forbes, informeaza BBC, citat de News. ro.

Cele mai performate companii constantene vor fi premiate de Camera de Comert

La 3 noiembrie, in cadrul Complexului Melody din Mamaia, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai performante companii din judetul Constanta, dupa clasamentele obtinute prin prelucrarea informatiilor cuprinse in bilanturile financiar-contabile depuse de societatile constantene la sfarsitul anului trecut.

[P]Cele mai performante 9 companii din Transilvania, ce au avut cresteri spectaculoase ale cifrei de afaceri au fost premiate la Cluj-Napoca

Editia a VI-a a proiectului Campioni in Business a debutat astazi, 2 Noiembrie 2016, la Cluj-Napoca, cu premierea celor mai performante companii si a celor mai indrazneti si vizionari antreprenori din regiunea Transilvania. Conferinta regionala Campioni in Business Transilvania a avut loc la Hotelul Opera Plaza, din Cluj-Napoca iar la eveniment au participat oameni de afaceri locali, reprezentanti ai mediului bancar local si regional, antreprenori, consultanti de business si analisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )