Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai frumoase destinatii din Turcia

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase destinatii din Turcia

Site-ul de calatorii TripAdvisor a realizat, pe baza recenziilor si comentariilor turistilor, o lista cu cele mai frumoase destinatii din Turcia din 2015. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase orase din Ungaria

Desi Budapesta este prima destinatie care ne vine in minte cand ne gandim la cele mai frumoase orase din Ungaria, vecinii unguri se mandresc si cu alte localitati ce pot fi incluse pe lista destinatiilor de vacanta.

Cele mai frumoase cai ferate din lume

Cele mai frumoase cai ferate din lume. Putini isi pot imagina o cale ferata ca pe o constructie aparte, insa exista cazuri in care talentul inginerilor, dar si peisajul au transformat anumite cai ferate in adevarate obiective turistice.

Cele mai frumoase gradini de vara din Bucuresti

In Bucuresti sunt o multime de locuri in care va puteti relaxa intr-o atmosfera linistita alaturi de prieteni. Adevarul va prezinta cateva dintre cele mai frumoase gradini de vara din Bucuresti.

Arad: Circa 200 de marcaje pietonale tactile vor fi achizitionate de Primarie si amplasate in cele mai circulate zone din oras

Cel putin 200 de marcaje pietonale tactile vor fi achizitionate de primaria Arad. Acestea sunt destinate nevazatorilor si vor fi amplasate in cele mai circulate zone din oras. Primaria orasului a publicat un.

Viata din mahalalele Bucurestiului de altadata: Dudesti - locul unde boieroaicele aveau cele mai frumoase bijuterii si piata de peste in Aga Nita

In trecut, Bucurestiul era impartit in mahalale si, de cele mai multe ori, acestea purtau numele celui mai cunoscut om care locuia acolo.

Zece ani de la cele mai grave inundatii din istoria Banatului. Mobilizare internationala de anvergura in judetul Timis

In 15 aprilie 2005, judetul Timis a fost lovit de cele mai grave inundatii din istoria moderna a Banatului. in urma ploilor si a topirii ghetii, raul Timis s-a umflat si a rupt digul de aparare in mai multe locuri.

Mesaje inspirationale de la cele mai simpatice personaje din desene animate!

De la Alba ca Zapada sau Olaf din Frozen si pana la Rapunzel, Mickey Mouse ori Pocahontas, iata care sunt personajele din desene animate de la care avem de invatat! .

Cele mai dulci soiuri de mere care se cultiva in Romania

Cele mai dulci soiuri de mere. Cercetatorii de la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare anuntau in 2013 ca merele romanesti sunt mai gustoase decat merele obtinute in Turcia, Italia sau Polonia. Iar vestitele mere de Voinesti reprezinta o dovada in acest sens. Iata care sunt cele mai dulci soiuri de mere romanesti sau care se cultiva in Romania.

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama, Romania pe locul 66 (ONG)

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si dat publicitatii luni, scrie AFP. Romania se afla pe ultimul loc printre cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene, situandu-se pe pozitia a 66-a, dupa Turcia si inainte de Trinidad si Tobago, potrivit Agerpres.

Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone

Am selectat cateva dintre cele mai bune telefoane cu Windows Phone care merita cumparate pentru configuratia si performantele de care au dat dovada. Cele mai bune telefoane cu Windows Phonenu trebuie sa fie cele mai scumpe, dat fiind ca sistemul de operare este mai bine optimizat decat Android. Chiar daca Windows Store nu are la fel [] Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )