Libnet.ro
UNICEF

05:30

Zece ani de la cele mai grave inundatii din istoria Banatului. Mobilizare internationala de anvergura in judetul Timis

Adevărul Adevărul,
Zece ani de la cele mai grave inundatii din istoria Banatului. Mobilizare internationala de anvergura in judetul Timis

In 15 aprilie 2005, judetul Timis a fost lovit de cele mai grave inundatii din istoria moderna a Banatului. in urma ploilor si a topirii ghetii, raul Timis s-a umflat si a rupt digul de aparare in mai multe locuri. continuă pe Adevărul

Arad: Circa 200 de marcaje pietonale tactile vor fi achizitionate de Primarie si amplasate in cele mai circulate zone din oras

Cel putin 200 de marcaje pietonale tactile vor fi achizitionate de primaria Arad. Acestea sunt destinate nevazatorilor si vor fi amplasate in cele mai circulate zone din oras. Primaria orasului a publicat un.

La zece ani distanta, primele patru luni din mandatele de presedinte ale lui Traian Basescu si Klaus Iohannis sunt aproape identice

La zece ani distanta, istoria se repeta, dar cu alti protagonisti. Primele patru luni din mandatele ultimilor doi presedinti, Traian Basescu 2005) si Klaus Iohannis 2015) sunt aproape identice in privinta.

Cele mai frumoase destinatii din Turcia

Site-ul de calatorii TripAdvisor a realizat, pe baza recenziilor si comentariilor turistilor, o lista cu cele mai frumoase destinatii din Turcia din 2015.

Cele mai frumoase orase din Ungaria

Desi Budapesta este prima destinatie care ne vine in minte cand ne gandim la cele mai frumoase orase din Ungaria, vecinii unguri se mandresc si cu alte localitati ce pot fi incluse pe lista destinatiilor de vacanta.

Drumul cutiei albe - Cum vede Bitdefender parcursul in SUA pentru cel mai indraznet produs din istoria sa

Bitdefender a lansat recent in SUA produsul BOX, o cutie alba cu functionalitati avansate gandite sa protejeze toate dispozitivele online dintr-o casa. Compania spera sa vanda cel putin intre 100. 000 si 200. 000 de unitati in SUA in primul an si pregateste intrarea si pe alte piete. Este un produs complet nou in piata si credem ca este viitorul pentru consumatori, fiindca ca e vorba de protectia retelei si a tuturor terminalelor, aparatelor, lucrurilor pe care o familie le detine, spune Florin Talpes, seful companiei. Bitdefender are 700 de angajati si estimeaza o crestere de 50% a business-ului in 2015.

Mesaje inspirationale de la cele mai simpatice personaje din desene animate!

De la Alba ca Zapada sau Olaf din Frozen si pana la Rapunzel, Mickey Mouse ori Pocahontas, iata care sunt personajele din desene animate de la care avem de invatat! .

Cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand gatim

Chiar si cele mai pricepute gospodine fac uneori greseli grave atunci cand gatesc. Pentru a evita un adevarat dezastru culinar, trebuie sa stim cum sa evitam aceste erori frecvente, scrie Huffington Post.

Cele mai bune meciuri de box. Mayweather si Paquiao nu intra in top. Acestea sunt partidele secolului

Daca partida dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao a dezamagit, istoria boxului ne-a oferit cateva partide memorabile. adevarul. ro propune sa ne amintim de cele mai bune meciuri de box, care chiar au meritat atentia a sute de milioane de oameni.

Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto

Daca te-ai saturat de eternele filtre Instagram, poate ca ar fi cazul sa incerci si alte aplicatii de smartphone pentru editare foto. Noi am facut o selectie a celor mai bune dintre cele pe care le-am incercat deja. Exista filtre de Instagram si exista filtrele cu adevarat bune si captivante din VSCO. Este poate cel [] Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 10 cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram!

Antonia este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare, unde posteaza adesea poze inedite, spre bucuria fanilor ei! Iti prezentam astazi cateva dintre cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )