Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai frumoase filme de la Anonimul vin la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase filme de la Anonimul vin la Bucuresti

Pana pe 6 septembrie, La Cinema Elvira Popescu si la Cinema Studio poate fi urmarita retrospectiva celei de-a 12-a editii a Festivalului International de Film Independent Anonimul, care s-a desfasurat in luna august in Delta Dunarii. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Slovenia: castele medievale, pesteri uriase si orase cu arhitectura superba

Printre cele mai frumoase locuri din Slovenia se numara orasele Ljubljana, Bled, pesterile Skocjan si castelul Predjama, amplasat pitoresc pe o stanca inalta, chiar la intrarea intr-o grota.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar, printre cele mai asteptate filme la Oscar 2016

Filmul Son of Saul, in care joaca actorul roman Levente Molnar, se numara printre cele mai asteptate productii cinematografice ale sezonului Oscar 2016, potrivit unui top realizat de revista Variety, arata Mediafax.

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii. Tari din Africa de Nord, precum Egipt, Tunisia si Maroc, atrag milioane de turisti anual datorita obiectivelor turistice deosebite si preturilor accesibile. Iata cateva destinatii incarcate de istorie si spectaculoase care merita vizitate.

Voltaj a lansat videoclipul Din toata inima, in care promoveaza cele mai frumoase zone din Romania VIDEO

Videoclipul noului single al trupei Voltaj, intitulat Din toata inima, include imagini cu locuri spectaculoase din Romania si secvente dintr-un documentar ce promoveaza Romania prin sporturi extreme si acrobatie, Transylvania Dragon, realizat de regizorul Sabin Dorohoi.

Bela Bartok, secretele geniului maghiar care a scris cele mai frumoase prelucrari din folclorul romanesc

Bartok Bela s-a nascut la Sannicolaul Mare judetul Timis), pe vremea cand orasul de pe Aranca apartinea Ungariei.

Cele mai neprimitoare orase din lume: destinatii turistice cu localnici nepoliticosi, trafic infernal si mancare banala in topul rusinii

In fiecare an, publicatiile de turism realizeaza topuri care prezinta cele mai frumoase destinatii din lume. in acest an insa, Travel and Leisure a conceput si un top mai neobisnuit: pe langa lista cu destinatiile turistice primitoare, publicatia a realizat si un top al celor mai neospitaliere orase din lume.

Top 20 bancuri despre cele mai ravnite femei. De ce prefera politistii blondele si ce reprezinta o suvita neagra in parul unei blonde

Considerate cele mai frumoase femei, blondele au devenit de-a lungul istoriei tinta ironiilor, imaginea lor fiind asociata cu superficialitatea.

Intel a prezentat cele mai performante procesoare de pana acum, intr-un moment ce marcheaza un punct de cotitura in relatia utilizatorilor cu computerele

Intel a prezentat cea de-a sasea generatie a procesoarelor Core, cu nume de cod Skylake, lansarea fiind una dintre cele mai importante din istoria companiei. Procesoarele sunt gandite pentru a fi utilizate pe o gama larga de PC-uri, de la cele de dimensiunea unui stick USB, pana la sofisticate statii de lucru. Noile chip-uri deschid calea pentru folosirea pe scara larga a tehnologiei 4K,a celor de recunoastere faciala si a incarcarii wireless.

Misterul bratarilor de aur masiv descoperite de-a lungul timpului in Sarmizegetusa Regia: ce sunt, de fapt, cele mai faimoase comori ale dacilor

Cel putin 20 de spirale din aur masiv au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, la Sarmizegetusa Regia. Specialistii le-au considerat cele mai valoroase obiecte de tezaur provenite din zona Muntilor Orastiei, insa cu toate au ajuns pe piata neagra a antichitatilor si doar 13 dintre ele au fost recuperate pana in prezent de statul roman. Comorile au starnit controverse legate de modul in care erau folosite si de veridicitatea lor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )