Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai gustoase retete pentru postul Pastelui. Cum sa faci preparate delicioase cu ingrediente sanatoase si ieftine

Adevărul Adevărul,
Cele mai gustoase retete pentru postul Pastelui. Cum sa faci preparate delicioase cu ingrediente sanatoase si ieftine

E nevoie doar de putina imaginatie pentru ca postul sa fie tinut mai usor. Preparatele care nu contin carne iau un timp mai redus de pregatire, sunt mult mai sanatoase si ajuta la detoxifierea organismului. Mai mult decat atat, sunt si foarte gustoase. continuă pe Adevărul

Cele mai gustoase si mai hranitoare mancaruri de post: trei retete usor de preparat

Preparatele de post trebuie sa fie hranitoare si gustoase, lucru posibil daca tinem cont de ingredientele folosite. Printre cele mai nutritive, dar si satioase se numara ciupercile, fasolea si nautul, pe baza carora se pot pregati mancaruri consistente si bune.

Piata Unirii ramane zona cu cele mai ridicate preturi pentru trei camere

Cele mai ridicate preturi solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti raman in zonele centrale, Unirii, cu 127. 000 de euro, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell.

Cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume

Legumele nu doar ca sunt sanatoase, insa pot fi si foarte gustoase. Trebuie sa stii cum sa le prepari ca sa scoti din ele tot ce aste mai bun. Iata cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume. Ele pot fi.

A inceput postul Pastelui, cel mai lung din an

Luni a inceput postul Pastelui, cel mai lung din an, care dureaza sapte saptamani. Postul se va incheia pe 30 aprilie, in Sambata Mare, inainte de duminica Pastelui, din 1 mai.

Cum devine credinciosul biruitor in Postul Pastelui. Preot: Nu mancarea in sine te va scapa de faradelegi

Postul Pastelui este este cel mai lung post de peste an, intinzandu-se pe o perioada de sapte saptamani. Este considerat de catre biserica Postul cel mai important, fiind o perioada in care credinciosul lupta ca sa devina biruitor pentru Dumnezeu.

Postul Pastelui, cel mai aspru si lung post al Ortodoxiei. Ce e interzis sa faci pana la 1 mai si cum te poti lepada de pacate

Cel mai lung si aspru post al Ortodoxiei, Postul Pastelui, care dureaza 40 de zile la care se adauga inca 7 din Saptamana Patimilor), este un exercitiu de vointa, o perioada in care credinciosii sunt indrumati sa se curate de pacate si sa obtina desavarsirea.

Chiuretajul la cerere, in scadere doar in postul Pastelui. Medicii refuza sa faca operatia: Avortul este considerat a fi ucidere!

Avortul la cerere este subiectul a numeroase cotroverse, ridica probleme de ordin moral. Odata intrati in postul pastelui, numarul celor care solicita avortul la cerere in Clinica de Obstetrica si Ginecologie Bega din Timisoara, scade semnificativ.

Preot, despre postul Pastelui: A posti inseamna a refuza sa te prostesti

Preotul ortodox Constantin Necula, consilier de imagine al Mitropoliei Ardealului, ii sfatuieste pe cei care doresc sa tina Postul Pastelui sa nu considere ca acesta este o cura de slabire si nici o obligatie, ci o bucurie.

Cele mai bune casti de realitate virtuala, pentru orice buget

A treia realitate vine peste noi nimeni nu stie inca daca va fi un tsunami sau doar un val numai bun pentru surfing, insa un lucru este sigur cele mai mari companii de tehnologie si Internet din lume arunca ce au mai bun in joc, in.

Cele mai contagioase boli - cum ne ferim de ele. Locurile perfect curate care pot ascunde bacterii teribile

Cu toate ca incercam sa avem grija de sanatatea noastra, de unele boli nici macar cel mai puternic sistem imunitar nu poate scapa, iar asta pentru ca sunt foarte contagioase. Pentru ca un om nu poate trai izolat, e bine sa stim care sunt cele mai contagioase boli de care ar trebui sa ne ferim, dar si care sunt masurile pe care medicii ni le recomanda pentru a le tine departe de organismul nostru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )