Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai gustoase vinete pane

Adevărul Adevărul,
Cele mai gustoase vinete pane

Preparatele de sezon sunt binevenite. Cele mai gustoase vinete pane le poti prepara in maximum o ora. Ai grija insa sa sarezi feliile de vinete pentru a le elimina amareala. Vor fi mult mai bune. continuă pe Adevărul

Cum preparam cele mai gustoase si pufoase gogosi. Reteta simpla dezvaluita de o gospodina cu multa experienta

Desertul clasic de pe vremea bunicilor, gogosile reprezinta si astazi o buna optiune atunci cand avem pofta de ceva dulce, mai cu seama ca ele pot fi umplute cu tot felul de gemuri, dulceturi ori crema de ciocolata.

Cum prepari cele mai gustoase si sanatoase sandvisuri: sandvisul campionului si cel cu pateu de avocado, ideale si pentru copii

Scoala bate la usa si, odata cu ea, incep si grijile parintilor pentru pachetelul din ghiozdan. Gabriela Petre, blogger culinar si consultant de nutritie, ne invata cum sa-i pacalim pe cei mici sa manance sanatos la scoala.

Oscarul in turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din Europa

Cele mai bune destinatii din Europa au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt acestea si cat te costa sa ajungi in vacanta aici.

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

Cele mai stupide morti: cazurile tinerilor care si-au pierdut viata incercand sa faca selfie-uri inedite

Moda selfie-urilor extreme provoaca victime. in ultimii doi ani, 49 de tineri si-au pierdut viata incercand sa realizeze fotografii inedite, in cele mai periculoase locuri din lume.

Horoscop: Top 3 cele mai materialiste zodii

Care sunt cele mai materialiste zodii si de la ce porneste invidia lor, precum si dorinta de a strange sume cat mai mari! Berbecii Se pare ca, in topul celor mai materialiste zodii, se numara nativii din zodiac.

INS: Una dintre cele mai acute probleme ale invatamantului romanesc este cea a abandonului scolar

Abandonul scolar este una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta invatamantul romanesc din Romania, precizeaza Institutul National de Statistica.

Romania ocupa locul zece in UE la cele mai ieftine bilete de avion. Cat costa, in medie, o calatorie

Romania se afla pe locul zece intr-un top al tarilor din UE cu cele mai mici preturi ale biletelor de avion. Un bilet de avion cumparat in tara noastra costa, in medie, 12 dolari pentru fi.

Philips Lighting se asteapta ca sectorul industrial sa ii aduca cele mai multe vanzari

Sectorul industrial este considerat ca avand cele mai mari perspective de crestere de catre compania Philips Lighting, din grupul Philips. Asta pentru ca in industrie reducerea de costuri prin diminuarea facturilor la electricitate poate avea un impact.

Ministrul Sanatatii: in acest moment, avem cele mai stricte criterii privind biocidele

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca Romania se numara printre tarile cu cele mai stricte criterii din Europa privind biocidele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )