Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai importante 123 de modificari ale Codului Fiscal. Vezi sinteza finala a schimbarilor Codurilor Fiscal si a celui de Procedura Fiscala

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante 123 de modificari ale Codului Fiscal. Vezi sinteza finala a schimbarilor Codurilor Fiscal si a celui de Procedura Fiscala

Noua forma a Codului Fiscal, cea care va fi promulgata de presedintele Johannis are 123 de modificari, cele mai multe fiind in privinta impozitului pe profit. HotNews. ro a realizat, cu sprijinul consultantului fiscal Cristi Rapcencu, o sinteza a celor mai importante schimbari atat din Codul Fiscal cat si din cel de Procedura Fiscala. Modificarile au fost impartite pe principalele capitole: impozitul pe profit, cel pe venit, microintreprinderi, contributii sociale, TVA, impozite si taxe locale. In finalul textului veti gasi sintetizate principalele noutati din Codul de Procedura. continuă pe Hotnews

Toate cele 123 de modificari ale Codului Fiscal. Vezi sinteza finala a schimbarilor Codurilor Fiscal si a celui de Procedura Fiscala

Noua forma a Codului Fiscal, cea care va fi promulgata de presedintele Johannis are 123 de modificari, cele mai multe fiind in privinta impozitului pe profit. HotNews. ro a realizat, cu sprijinul consultantului fiscal Cristi Rapcencu, o sinteza a celor mai importante schimbari atat din Codul Fiscal cat si din cel de Procedura Fiscala. Modificarile au fost impartite pe principalele capitole: impozitul pe profit, cel pe venit, microintreprinderi, contributii sociale, TVA, impozite si taxe locale. In finalul textului veti gasi sintetizate principalele noutati din Codul de Procedura.

Leacul pentru cancer ar putea veni de la una dintre cele mai periculoase insecte

Cancerul este una dintre cele mai grave boli ale secolului 21, pentru care se cauta in mod constant tratamente. O descoperire recenta ar putea indica un tratament intr-un loc neasteptat: cuiburile de viespi. Se pare ca veninul de la Polybia paulista contine un ingredient care ar putea fi o arma puternica in lupta impotriva cancerului. [] Leacul pentru cancer ar putea veni de la una dintre cele mai periculoase insecte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai periculoase zone din Capitala, in 2015. Unde sunt cei mai multi musafiri nepoftiti

In primele sapte luni ale anului, in Bucuresti, s-au inregistrat aproape 5. 000 de furturi din locuinte, autovehicule, genti si buzunare. Cele mai multe dintre acestea au avut loc, potrivit datelor obtinute de B3.

Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Cele mai bune glume pe seama meciului: ungurii se tem de absenta lui Tanase, pentru ca pierd avantajul omului in plus

Ungaria si Romania se intalnesc in aceasta seara ora 21. 45, TVR 1) si, dincolo de orgolii si rivalitati istorice, aceasta disputa poate starni si zambete, mai ales ca cele doua echipe nu sunt chiar cele mai bune din lume.

Cele mai frumoase locuri din Polonia

Polonia este o tara cu o cultura foarte bogata si cu numeroase cladiri istorice, care merita vizitata, mai ales ca se afla atat de aproape de Romania. Iata, in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai frumoase locuri din Polonia.

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 sunt expuse, in perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

FOTO: Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bun fotografiile din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman MTR), in perioada 7-16 septembrie.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Delia Matache, Lidia Buble, Elena Gheorghe, Adela Popescu si Radu Valcan sau Alina Puscas, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai frumoase locuri din Islanda

Cele mai frumoase locuri din Islanda. Cu o suprafata de circa 100. 000 de kilometri patrati si cu putin peste 300. 000 de locuitori, Islanda e o destinatie din ce in ce mai cautata de turistii din toata lumea. Mica insula situata aproape de Cercul Polar ofera forme de relief spectaculoase, dar are si o capitala plina de obiective culturale.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Antonia si Alex Velea, Adrian Mutu sau Alina Sorescu si Alexandru Ciucu si pana la Simona Gherghe ori Carmen Negoita, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )