Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai importante greseli pe care parintii le fac in alimentatia copiilor

Antena3 Antena3,
 Cele mai importante greseli pe care parintii le fac in alimentatia copiilor

Parintii maifac si greseli atunci cand isi hranesc copiii, iar aceste slabiciuni duc la probleme de sanatate, de nutritie defectuoasa si mai ales la obezitate la copii. In continuare, cititi urmatoarele 5. continuă pe Antena3

VIDEO Cele mai bune colaborari muzicale din toate timpurile

Cele mai bune nume din istoria muzicii internationale au conlucrat, la un moment dat, pentru a realiza cele mai bune piese care au ramas in istorie. Printre acesti artisi se numara Bob Dylan, Johnny Cash, The Beatles, Aerosmith, David Bowie, Eminem, sir Elton John sau Lady Gaga, scrie learni. st.

VIDEO Top 10 cele mai bune filme care au explorat spatiul extraterestru

Spatiul extraterestu a fost dintotdeauna una dintre necunoscutele omenirii, fapt scontat, de altfel, de unii dintre cei mai buni regizori ai lumii care au creat povesti fantastice legate de infinitul necunoscut. Astfel, George Lucas, James Cameron sau Luc Besson au redimensionat cosmosul si l-au inzestrat cu povesti fantastice si creaturi ciudate, scrie The Telegraph.

Sinteza zilei: Bogdan Teodorescu, despre MARILE GRESELI ale presedintelui Basescu

Profesorul Bogdan Teodorescu a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, despre cele mai mari greseli pe care presedintele Traian Basescu le-a facut, incepand cu mai 2010, momentul taierii.

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. Campania Romani Buni Europeni va invita sa-l cunoasteti pe Ivan Patzaichin

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. A luat aurul la patru olimpiade si a dominat toate campionatele mondiale si europene la care a participat. I se spune amiralul flotilei sportive.

Basescu:Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice

Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, a afirmat, joi, presedintele Traian Basescu, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a.

Basescu: Romania, printre tarile cele mai solide macroeconomic din UE.

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Cotroceni, o delegatie a Consiliului de Afaceri Romano-American AMRO) condusa de domnul Eric Stewart, presedintele AMRO. In cadrul discutiilor, seful statului a vorbit despre situatia economica actuala a tarii noastre, subliniind faptul ca Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Totodata Traian Basescu a .

Actiunile Romgaz sunt cele mai tranzactionate la BVB, dar au scazut cu 0,6%. Titlurile Petrom au scazut cu 5,59%

Titlurile Romgaz au continuat sa fie cele mai lichide din piata, investitorii transferand titluri in valoare cumulata de 30 milioane lei, insa cotatia acestora a scazut cu 0,58%, pana la la 34,3 lei bucata.

Cele mai bune scrieri ale anului se anunta astazi, la Gala Premiilor Superscrieri, editia a III-a

Bucuresti, 12. Fundatia Friends For Friends va premia in aceasta seara cele mai bune lucrari de jurnalism narativ si scriere creativa, in cadrul Galei de Premiere Superscrieri 2013. Evenimentul va avea loc la Centrul de Arta Tinerimea Romana, de la ora 19:30. Printre participanti se numara nominalizatii, membrii juriului, oameni de presa, bloggeri, sponsori, parteneri si prieteni ai Fundatiei. Vezi aici nominalizatii Superscrieri 2013.

10 motive sa fiti prezenti la retailArena: de la aparatul care iti citeste emotiile, la retailtainment

Wall-Street. ro te invita la conferinta retailArena , pentru a dezbate alaturi de specialisti din retail, FMCG si online cele mai importante tendinte din piata, cum ne adaptam schimbarilor obiceiurilor de consum si cum ne asiguram.

Masti homemade care-ti fac parul sa creasca mai repede.

Aproape toate femeile isi doresc o podoaba capilara sanatoasa, iar sanatatea parului este adesea echivalenta cu hidratarea si regenerarea lui. Adesea, solutia este chiar la tine in bucatarie, unde poti crea masti homemade care-ti vor face parul sa creasca mai repede! Oua, iaurt, miere desi par a fi componentele un mic dejun delicios, aceste ingrediente pot fi baze pentru masti de par usor de facut acasa care ajut ala regenerarea parului. Mai mult, jucandu-te cu ulei de masline, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )