Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai impresionante greseli din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Cele mai impresionante greseli din toate timpurile

De-a lungul timpului au existat nenumarate greseli care au facut. istorie. A gresi este omeneste, spune si un vechi proverb, insa uneori omul pare de-a dreptul absurd in actiunile sale. Se poate intampla oricui si, uneori, aceste mici accidente dau nastere la cele mai neasteptate situatii. continuă pe Adevărul

VIDEO Brazilia: Cele mai ample proteste din ultimii 20 de ani

Un numar de 200. 000 de manifestanti au marsaluit, luni, pe strazile celor mai mari orase din Brazilia intr-un val de proteste fata de serviciile publice, violenta politiei si coruptia guvernului, scrie Reuters.

Cele mai frecvente greseli in utilizarea lotiunilor de protectie solara

Inainte de toate, prima greseala pe care o faci in ceea ce priveste lotiunile de protectie solara este sa nu-ti dai cu niciuna. Astfel, iti cresti riscul de a dezvolta cancer de piele. Cea mai usoara.

Alunecarea de teren de la Seciurile, una dintre cele mai mari calamitati din istoria Gorjului

Alunecarea de teren din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia, care a avut loc in primavara anului 2006, este considerata una dintre cele mai mari calamitati din istoria judetului Gorj.

Munca a ucis una dintre cele mai frumoase povesti din showbiz

A fost marea despartire din showbiz si multi s-au intrebat de ce s-a produs ea. Dar abia dupa un.

Politic Show: Strategia USL pentru a contracara uninominalul lui Basescu: Referendum de doua zile pe Constitutie; Lista celor 11 condamnati penal care raman cu cele mai inalte distinctii din Romania; Sebastian Lazaroiu: Presedintele vrea sa-i faca pe pol

Reteta de baron in Romania: drumul spre putere al celor care si-au impartit tara. Mazare, primarul - playboy, Gheorghe Falca si-a faultat politic socrul. Afaceri importante, diplome care atesta competentele baronilor, faulturi politice dure sau sprijin din partea interopilor. USL instaureaza un monopol de cinci ani pe o piata de 30 de miliarde de euro. Controlul consolidat asupra burselor, asigurarilor si pensiilor private va fi exercitat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), condusa de 10 sefi desemnati de social-democrati si unul din partea UDMR.

Cele mai bune proiecte din arhitectura romaneasca in 2013

Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Bucuresti, a anuntat proiectele castigatoare ale editiei 2013 a Anualei de Arhitectura Bucuresti.

VIDEO Cele mai jenante momente din istoria concursurilor de frumusete

Concursurile de frumusete sunt evenimente tensionate pentru toti cei implicati. Participantele sunt judecate din toate punctele de vedere, de la aspectul exterior si personalitate la abilitatea de a discuta despre orice situatii obisnuite de viata ori pacea din Orientul Mijlociu). Toate acestea, in fata a sute de mii sau milioane de oameni, scrie CNN.

FOTO Cum arata cele mai puternice supercomputere din lume. China il are pe cel mai bun

China este noua vedeta a supercomputerelor, depasind SUA. Totusi, nu trebuie uitate celelalte supercomputere care au condus, la vremea lor, lumea petaflopilor si milioanelor de calcule executate la secunda. Aceste sunt cele mai rapide 10 supercomputere din lume.

Strandul Tineretului se deschide sambata si va avea cele mai mari preturi din judet

Salajenii vor avea la dispozitie, incepand din acest weekend, inca in strand in care sa se racoreasca in zilele toride de vara. Este vorba despre Strandul Tineretului din Zalau, care va fi, de sambata, cel mai scump strand din Salaj.

Cat costa un suc in cel mai SCUMP oras din lume.

In 2013, Oslo a fost votat drept cel mai scump oras din lume, conform unui studiu realizat de o companie internationala de consultanta, citat de Business Insider. Pana anul trecut, Tokio a fost considerat orasul cu cele mai mari preturi din lume. Anul acesta, capitala Norvegiei este in fruntea listei oraselor cu nivel de trai ridicat, potrivit firmei de consultanta ECA Interntional. Studiul a avut in vedere costul bunurilor si serviciilor de baza, iar preturile din Oslo au fost caracterizate .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )