Libnet.ro
UNICEF

17:30

Munca a ucis una dintre cele mai frumoase povesti din showbiz

Antena3 Antena3,
Munca a ucis una dintre cele mai frumoase povesti din showbiz

A fost marea despartire din showbiz si multi s-au intrebat de ce s-a produs ea. Dar abia dupa un. continuă pe Antena3

VIDEO Cum suna una dintre cele mai performante masini electrice din lume, Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive

Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive isi arata puterea si performantele pe circuitul de la Nurburgring, unde a reusit sa devina singura masina electrica din lume care a facut un tur in mai putin de 8 minute 7:56,236 minute). Cu toata silentiozitatea sa, performanta masina electrica a Mercedes-Benz reuseste sa emita niste sunete foarte interesante gratie celor patru motoare electrice ce dezvolta in total 752 Cai Putere CP), dar si multumita unor trucuri ale instalatiei audio.

Alunecarea de teren de la Seciurile, una dintre cele mai mari calamitati din istoria Gorjului

Alunecarea de teren din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia, care a avut loc in primavara anului 2006, este considerata una dintre cele mai mari calamitati din istoria judetului Gorj.

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2012-2013. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, luni, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2012-2013. Potrivit presedintelui OAR Bucuresti, Mircea Ochinciuc, criza economica isi spune cuvantul in acest an, in concurs fiind inscrise mai multe proiecte decat constructii realizate. In plus, in acest an, majoritatea castigatorilor sunt tineri arhitecti de pana in 40 de ani.

Justin Bieber este cerut in concert, in Romania si Slovenia, pe una dintre cele mai mari retele sociale din lume

Justin Bieber a ajuns sa fie cel mai cerut cantaret care sa concerteze in Romania si Slovenia in urmatoarea perioada. Oamenii de pe a treia cea mai mare retea sociala din lume s-au mobilizat si au dus subiectul in top.

Una din cele mai mari banci din Grecia a evitat nationalizarea in ultimul moment

National Bank of Greece NBG) a acoperit peste 10% din necesarul de capital suplimentar, printr-o emisiune de drepturi incheiata recent, si nu va mai avea nevoie sa emita obligatiuni convertibile, a anuntat.

Miss Diaspora Models International aduce cele mai frumoase femei din America la Sibiu

Pentru prima data in cei opt ani de existenta, concursul Miss Diaspora Models International organizeaza marea finala anuala in Romania.

Miss Disapora Models International. Cele mai frumoase femei din America vin la Sibiu

Pentru prima data in cei opt ani de existenta, concursul Miss Diaspora Models International organizeaza marea finala anuala in Romania. Printre participante se afla si o romanca. Mihaela Elena Williams are 21 de ani si este studenta la arte in cadrul Brooklyn College.

Omul care trimite pe Pamant cele mai frumoase fotografii. Imaginea pe care putini oameni au ocazia sa o vada

Aflat in interiorul cupolei Statiei Spatiale Internationale, astronautul Chris Cassidy fotografiaza Terra de la o inaltime de 400 de kilometri. La randul sau, inginerul NASA a fost fotografiat de unul.

VIDEO Cele mai utile 25 de inventii, dar descoperite accidental de catre oameni

Exista oameni si exista inventatori, iar acestia din urma s-au gasit sa schimbe lumea prin creatiile lor. Dar nu si-au propus mereu asa. Iata un top cu 25 dintre cele mai bune inventii, dar descoperite accidental de catre autorii lor.

VIDEO Cele mai utile 25 de inventii descoperite accidental

Exista oameni si exista inventatori, iar acestia din urma au reusit sa schimbe lumea prin creatiile lor. Cu toate ca nu aceasta a fost intotdeauna intentia lor. Iata un top cu 25 dintre cele mai bune inventii descoperite accidental de catre autorii lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )