Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai inspirate tunsori pentru vara lui 2014!

ADPM ADPM,
Cele mai inspirate tunsori pentru vara lui 2014!

Vine vara, iar pe langa trend-urile in fashion, se schimba tendintele si atunci cand vine vorba despre tunsori! Asadar, jurnalistii de la Harpers Bazaar au intocmit o lista a celor mai chic moduri in care sa-ti aranjezi parul in vara lui 2014!. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase cupluri prezente la Celebrity Awards 2014

Anca Serea si Adi Sina, Doru Tinca si Ellie White, Andra si Catalin Maruta sau Gabriela Cristea si Tavi Clond sunt doar cateva dintre cele mai reusite cupluri prezente seara trecuta la gala Celebrity Awards 2014.

Cele mai nepotrivite zodii pentru o relatie pe termen lung

Vrei sa afli care sunt zodiile pe care ar trebui sa le ocolesti in cazul unei relatii de lunga durata? Iata ce raspuns au pentru tine astrologii. Berbec Daca te afli in cautarea unui partener de viata, ar.

Cele mai chic genti de vara! Descopera modele colorate si usor de purtat!

O femeie nu poate avea niciodata suficiente genti! Cum vara bate la usa, aceste accesorii iti vor completa tinutele estivale cu aspect flirty! De la genti supradimensionate si incapatoare cu design clasic, la plicuri mici cu detalii extravagante sau posete mesager, exista numeroase optiuni pentru fiecare moment al zilei sau eveniment la care participi!.

FOTO VIDEO Cele mai impresionante nave cu panze vor acosta in Portul Constanta

In Portul Constanta vor acosta cele mai impresionante veliere din lume. Ele vor putea fi vizitate gratuit intre 24 si 27 mai 2014.

STORIFY Best of update: Cele mai importante momente - EU Elections Romania

Best of: cele mai relevante noutati pe plan european in cursa pentru europarlamentare/ 360 postari pe Twitter/minut cu tema EU Elections/ VIDEO Ati vazut vreodata pe cineva calcat in picioare de o turma de oi? 2,3 milioane de persoane au vazut!/ Putina joaca pe Facebook: 2 aplicatii create de Parlamentul European: una, cu baloane; alta - cu specialitati culinare din statele membre. O analiza STORIFY EurActiv. ro - video, text, tweets, infografice, foto, Facebook.

ANOFM: Peste 16.600 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Timis, Hunedoara, Brasov si Iasi, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). De asemenea, peste 3. 300 de persoane vor participa in luna iunie la 162 de cursuri de formare profesionala, cele mai multe in Dambovita, Iasi si Galati.

FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit 1.200.000 de lei. Invitatie la unul dintre cele mai frumoase muzee de istorie din tara

Unul dintre cele mai frumoase - mai nou - muzee din tara isi asteapta vizitatorii cu o surpriza de proportii: o expozitie permanenta care iti creaza iluzia unei calatorii in timp, pana in urma cu 10. 000 de ani.

Eurostat: Tarifele la energie din Romania, printre cele mai mari din UE

Romania se situeaza in randul tarilor cu cele mai scazute preturi din UE la energia electrica destinata populatiei, cu un tarif de 12,8 euro pentru 100 de kWh, preturi mai mici fiind inregistrate doar in Bulgaria 8,8 euro pentru 100 de kWh), potrivit datelor Eurostat pentru semestrul II din 2013.

Cele mai frumoase veliere din lume, admirate in Constanta

Niciodata in Portul Constanta nu au acostat nave mai frumoase. in aceste zile, Regata Marilor Veliere a adunat in dana zero 13 dintre cele mai spectaculoase nave cu panze. Printre ele, legendarul bric Mircea, care a implinit 75 de ani, la impresionantul velier rusesc Sedov, cel mai mare din lume. Zeci de mii de constanteni au tinut sa le viziteze. Organizatorii au oferit si posibilitatea de a urca la bord, astfel ca in primele doua zile ale evenimentului s-au format cozi uriase, mai ales la Mircea si Sedov.

Cele mai cautate locuri de munca, in office si IT

Domeniile cu cele mai multe posibilitati de angajare au fost cele din zona office 47%) - administrativ, asistenta, HR, relatii cu clientii, secretariat, management de proiect, vanzari, marketing, evenimente - si IT 17%), in timp ce, la polul opus, cele destinate serviciilor medicale au reprezentat cel mai mic procentaj 1%), potrivit unui studiu al Adecco trimis astazi redactiei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )