Libnet.ro
UNICEF

13:30

STORIFY Best of update: Cele mai importante momente - EU Elections Romania

Hotnews Hotnews,
 STORIFY Best of update: Cele mai importante momente - EU Elections Romania

Best of: cele mai relevante noutati pe plan european in cursa pentru europarlamentare/ 360 postari pe Twitter/minut cu tema EU Elections/ VIDEO Ati vazut vreodata pe cineva calcat in picioare de o turma de oi? 2,3 milioane de persoane au vazut!/ Putina joaca pe Facebook: 2 aplicatii create de Parlamentul European: una, cu baloane; alta - cu specialitati culinare din statele membre. O analiza STORIFY EurActiv. ro - video, text, tweets, infografice, foto, Facebook. continuă pe Hotnews

Ce lefuri acorda cele mai importante companii de pe Bursa. Salariul mediu brut a depasit 8.000 lei/luna in 2013

Salariul mediu brut acordat de cele mai importante companii listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a ajuns anul trecut la 8. 038 lei/luna, in crestere cu 13% fata de 2012, potrivit calculelor Wall-Street. ro. Reducerile de personal au continuat si in.

VIDEO Momente inedite din istoria Marelui Premiu de la Monte Carlo: Pilotul de 55 de ani care a terminat in puncte sau cursa cu doar trei masini la sosire

Marele Premiu de pe strazile din Monte Carlo a avut de-a lungul istoriei parte de multe momente memorabile. De la manevre spectaculoase de depasire, la victorii neasteptate, nasterea unor eroi sau crearea unor controverse, enumeram cele mai importante momente din istoria celei mai importante curse a anului din calendarul Formulei 1. Duminica are loc Grand Prix-ul de la Monaco.

Cele mai frumoase veliere din lume, admirate in Constanta

Niciodata in Portul Constanta nu au acostat nave mai frumoase. in aceste zile, Regata Marilor Veliere a adunat in dana zero 13 dintre cele mai spectaculoase nave cu panze. Printre ele, legendarul bric Mircea, care a implinit 75 de ani, la impresionantul velier rusesc Sedov, cel mai mare din lume. Zeci de mii de constanteni au tinut sa le viziteze. Organizatorii au oferit si posibilitatea de a urca la bord, astfel ca in primele doua zile ale evenimentului s-au format cozi uriase, mai ales la Mircea si Sedov.

Cele mai cautate locuri de munca, in office si IT

Domeniile cu cele mai multe posibilitati de angajare au fost cele din zona office 47%) - administrativ, asistenta, HR, relatii cu clientii, secretariat, management de proiect, vanzari, marketing, evenimente - si IT 17%), in timp ce, la polul opus, cele destinate serviciilor medicale au reprezentat cel mai mic procentaj 1%), potrivit unui studiu al Adecco trimis astazi redactiei.

Regata Marii Negre se incheie la Constanta. Cele mai mari veliere din lume, asteptate la linia de sosire

Regata Marii Negre se va incheia, in acest week-end, in portul Constanta, 13 dintre cele mai mari nave cu vele din lume urmand sa treaca linia de sosire a competitiei.

Vogue a decis: cele mai elegante aparitii de la Cannes!

De la Zoe Saldana sau Cate Blanchett si pana la Suki Waterhouse, Zoe Saldana sau Blake Lively, ADPM va invita sa vedeti care au fost, anul acesta, cele mai bine imbracate actrite pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, un clasament intocmit de specialistii de la Vogue.

Regata Marii Negre. Cele mai spectaculoase nave cu panze din lume au ajuns in Portul Constanta

Cateva dintre cele mai spectaculoase nave cu panze din lume care au participat la Regata Marii Negre au ajuns in Portul Constanta. Printre ele si nava romaneasca, Adornate, care s-a intors acasa cu mai multe.

FOTO: Cele mai mari inundatii din Balcani, din ultimii 120 de ani, in imagini incredibile

In ultimele zile, ploile din Balcani, care au durat aproximativ trei luni, au produs cele mai grave inundatii de cand masuratorile au inceput in urma cu 120 de ani.

Unde se fac cele mai multe selfie-uri?

Londra este citata deseori drept una dintre cele mai atractive locatii turistice din lume, dar acum capitala Angliei a castigat inca un titlu: capitala selfie a lumii.

Cele mai bine imbracate vedete de la amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes!

De la Jessica Chastain, Kylie Minogue ori Dita Von Teese si pana la supermodele precum Irina Shayk, Bar Rafaeli sau Alessandra Ambrosio, iata care au fost, conform Harpers Bazaar, cele mai bine imbracate staruri care si-au facut aparitia pe red carpet-ul amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )