Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai mari greseli pe care le fac romanii la interviul de angajare

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari greseli pe care le fac romanii la interviul de angajare

Lipsa increderii in sine si interesul redus fata de locul de munca vizat se numara printre principalele motive pentru care multi dintre candidatii romanii sunt perceputi negativ in timpul interviului de angajare, arata un sondaj facut de bestjobs. ro. continuă pe Adevărul

Top: 10 tari in care studentii au cele mai mari asteptari salariale

Tinerii stiu ce vor si au planuri concrete in ceea ce priveste cariera lor inca din anii facultatii, iar asta o arata un studiu realizat de Universum pe tema asteptarilor salariale ale studentilor dupa absolvire. Wall-Street. ro iti prezinta tarile in.

TOP 10: Cele mai comune greseli pe care le faci in CV fara sa stii

Vrei sa-i impresionezi pe viitorii sefi, dar fara sa stii strecori greseli in CV. Ai fost la nenumarate interviuri si te tot intrebi ce se intampla de nu primesti odata Da!-ul de la angajatori. Pentru cei care vor ca urmatorul interviu sa.

CFR Marfa estimeaza pierderi de patru ori mai mari decat cele bugetate

CFR Marfa va avea pierderi de 220 de milioane de lei pentru anul in curs, de peste patru ori mai mari fata de cele estimate in bugetul aprobat cu doar doua saptamani in urma de 50 de milioane de lei), potrivit unui proiect de rectificare a BVC, postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Strada Republicii, pe locul al doilea in topul celor mai mari chirii din Romania

Cele mai scumpe chirii sunt in capital pe Bulevardul Magheru si calea Victoriei. Pe locul al doilea este strada Republicii din Brasov. Cele mai scumpe chirii din lume sunt la Hong Kong.

Ponta: Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice.

Presedintele Traian Basescu se afla intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice, a afirmat, duminica, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Cred ca domnul Traian Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice. Povestea asta cu cele 300 de hectare cred ca s-a transformat intr-o mlastina din care nu va mai iesi, sunt convins de chestia asta, si ce mai trage el din mlastina aia de acolo, din hectarele supraevaluate si platite din banii de la .

SEMMELROCK STEIN+DESIGN a premiat cele mai inspirate idei de amenajare a spatiului exterior.

Concursul de proiecte Redefineste viziunea asupra spatiului exterior! Spune povestea ta si celorlalti! organizat de Semmelrock Stein+Design in perioada 20 mai 1 noiembrie 2013, a ajuns la final. Cele mai inspirate idei au fost premiate in cadrul evenimentului Zilele Arhitecturii. Concursul a avut ca scop promovarea creativitatii si inovatiei ca valori esentiale dezvoltarii in sens general si s-a adresat arhitectilor, urbanistilor, peisagistilor, designerilor si proiectantilor care au .

Top 10 cele mai importante tendinte in retail

In cadrul unui eveniment organizat luni de wall-street. ro, in parteneriat cu Carrefour, Cardsimplus. ro, DPD Romania, Daedalus Millward Brown si retail. ro, participanti au oferit raspunsuri la intrebare Care sunt cele mai importante tendinte din retail?.

Cele mai tari mobile made in China.

Portalul gadget. ro a realizat un clasament interesant al celor mai bune telefoane chine-zesti care ar putea avea un cuvant de spus pe plan mondial. Este vorba de telefoane Android de top care ar face fata fara probleme in competitia cu Samsung GALAXY S4, LG G2, LG Nexus 5, HTC One sau orice alt smartphone high-end cu Android. Iata modelele de telefoane: Oppo Find 5 Este considerat unul dintre cele mai frumoase telefoane Android lansate in 2013, iar pretul sau de comercializare il putem .

Victor Ponta: Cred Traian Basescu este unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice/ Justitia va fi cu adevarat libera si independenta cand Basescu isi termina mandatul

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca presedintele se afla in unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice referindu-se la cazul terenului achizitionat de fiica sa la Calarasi, despre care spune ca se transforma intr-o mlastina din care nu va mai iesi.

Victor Ponta: Cred ca Traian Basescu este in unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice/ Justitia va fi cu adevarat libera si independenta cand Basescu isi termina mandatul

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca presedintele se afla in unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice referindu-se la cazul terenului achizitionat de fiica sa la Calarasi, despre care spune ca se transforma intr-o mlastina din care nu va mai iesi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )