Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani in Sudul Bucurestiului

B1 B1,
Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani in Sudul Bucurestiului

Peste 100 de lucratori ai Apa Nova Bucuresti au avut de luptat cu cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani, in zona de sud a Bucurestiului, informeaza Regia bucuresteana in noaptea de 22. continuă pe B1

Imagini apocaliptice in SUA! O furtuna de nisip a maturat unul dintre cele mai mari orase din Arizona (VIDEO)

O furtuna de praf a trecut prin cel mai mare oras din statul american Arizona, ceea ce a produs o intarziere a zborurilor de pe aeroportul Phoenix Sky Harbor, potrivit Russia Today. Acest fenomen care a.

IGPR: Infractionalitatea a scazut cu peste 6% in acest an fata de 2015, ajungand la cea mai mica valoare din ultimii noua ani

Infractionalitatea a scazut cu peste 6% in acest an fata de 2015, ajungand la cea mai mica valoare din ultimii noua ani. Numarul furturilor a scazut cu 14%, al talhariilor cu 5%, iar al tentativelor de omor cu aproape 30%, potrivit bilantului pe sapte luni al Politiei Romane.

Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Una din cele mai enigmatice carti din lume va fi reprodusa in Spania: manuscrisul Voynich, scris pe un pergament medieval intr-o limba pe care nici cei mai mari criptografi nu au reusit sa o.

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de.

Rusia isi trimite unul dintre cele mai mari veliere in Constanta

Inca un velier a confirmat participarea la Regata Marilor Veliere, eveniment care va avea loc in Portul Constanta, intre 8 si 11 septembrie 2016. Este vorba despre Kruzenshtern, velier din Clasa A, cea mai mare posibila are 114 metri lungime), care va reprezenta Rusia. Kruzenshtern are o istorie interesanta.

Cea mai importanta schimbare din ultimii 20 de ani privind Casa Poporului vine la pachet cu finalizarea Catedralei Neamului

Primarul Sectorului 5 al Bucurestiului, Daniel Florea, a declarat, in cadrul unui interviu acordat MEDIAFAX, ca doreste sa darame gardul care inconjoara Casa Poporului si ar transforma curtea.

FOTO Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai misterioase carti din lume, va fi reprodus in Spania

Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai enigmatice carti din lume, va fi reprodusa in tara lui Cervantes. Tiparita pe un pergament medieval, intr-o limba pe care marii criptografi nu au putut niciodata sa o descifreze, cartea este rareori scoasa din seiful bibliotecii Universitatii Yale din Statele Unite. Totusi, o editura spaniola a obtinut drepturile de a o publica, scrie Le Point, citat de news. ro.

in culisele petrecerilor sexuale organizate de unul dintre cele mai mari cluburi erotice: cum sunt selectati doritorii de senzatii tari FOTO VIDEO

Killing Kittens, o retea internationala de cluburi erotice fondata de britanica Emma Sayle, fosta colega de facultate cu nimeni alta decat Ducesa de Cambridge, a deschis o noua locatie la Manchester, in weekend. Cu peste 45. 000 de membri in toata lumea, cluburile sunt renumite pentru petrecerile pe care le organizeaza, care se transforma in adevarate orgii sexuale.

Cele mai bune telefoane din 2016, inainte de lansarea iPhone 7

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata telefoanelor mobile. Samsung a inceput sa acordeo importanta din ce in ce mai mare modelelor Edge, lansand primul [].

Franta, pierderi de milioane de euro in urma atentatelor. Ce alte cauze au tinut turistii departe de una dintre cele mai iubite tari din lume

Problemele nu inceteaza sa apara pentru Franta in urma atentatelor care au lovit tara in ultimele luni. Nu doar atacurile au fost problemele, grevele si inundatiile sunt, de asemenea, factori.

ştiri de la B1

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )