Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai mari retele de farmacii din Romania: care este diferenta de pret la medicamente si cine se afla in topul farmaciilor scumpe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari retele de farmacii din Romania: care este diferenta de pret la medicamente si cine se afla in topul farmaciilor scumpe

Numarul total de farmacii din Romania se apropie la 7000 de unitati. De aici ne putem da seama si de concurenta acerba dintre retailerii din domeniul farmaceutic. Insa, cu toate ca retelele de farmacie se inmultesc, preturile medicamentelor nu par sa. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 latifundiari din Romania: cine sunt fermierii care au incasat cele mai mari subventii in agricultura

Cea mai mare exploatatie agricola din Romania ii apartine lui Constantin Dulute, un apropiat al altui mare latifundiar, Culita Tarata, insa intre primele zece suprafete de teren se numara si unele exploatate de investitori straini. Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura APIA) a furnizat HotNews. ro o lista cu primele 10 exploatatii agricole din Romania, enumerate in ordinea suprafetelor, impreuna cu subventiile primite in anul 2013.

Cele mai mari greseli pe care le facem la 30 de ani

Daca pana la 25 de ani ne permitem sa experimentam si sa fim relaxati, pe masura ce ne apropiem de varsta de 30 de ani responsabilitatile se aduna si presiunea zilnica la care suntem supusi ne face adesea sa neglijam relatii importante si oportunitati care nu se mai intorc.

Cele mai mari 10 minciuni pe care candidatii le trec in CV

Din cauza competitiei tot mai acerbe de pe piata muncii, cei care isi cauta un loc de munca recurg la diverse variante pentru a avea un CV care sa iasa in evidenta. Business Insider a publicat rezultatele unui chestionar realizat de CareerBuilder,.

Transalpina de Mamut, una dintre cele mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania

Una dintre clee mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania a fost deschisa la Alba Iulia. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoara peste 5 kilometri si a fost amenjata printr-o padure de pe dealul din zona de nord-vest a orasului. in campania 125 de locuri pentru care iubim Romania, va propunem o plimbare pe transalpina biciclistilor.

Cele mai calde zile din acest an. Cod galben de CANICULA in toata tara, miercuri si joi

Miercuri este ziua cu cele mai mari temperaturi inregistrate in acest an. in consecinta, autoritatile au stabilit ca in zilele de miercuri si joi, intreaga tara se afla sub cod galben de canicula, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania, in ciuda presiunilor si abuzurilor. Postul nostru de televiziune a inregistrat o cota de piata de 13. Emisiunile Previziunile Zilei,.

VIDEO Simona Halep a facut spectacol cu Kirsten Flipkens - Vezi cele mai frumoase puncte ale partidei

Simona Halep a debutat cu o victorie la turneul Premier 5 de la Cincinnati, numarul doi mondial trecand fara mari emotii de Kirsten Flipkens, din Belgia 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute de joc). Conform wtatennis. com, Simona a reusit punctul zilei. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase lovituri ale partidei.

Eurostat: Romania - printre cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania are printre cele mai accelerate cresteri de preturi din Uniunea Europeana, inregistrand in luna iulie 2014 o rata medie a inflatiei de 1,4% pe ultimele 12 luni, exprimata in functie de indicele mediu armonizat al preturilor de consum, potrivit datelor publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat.

Transelectrica, profit net dublu si venituri mai mari cu 18,4% in S1 2014

Transelectrica TEL) a inregistrat in primul semestru venituri din exploatare de 1,31 miliarde lei 295,1 milioane euro), cu 18,4% mai mari fata de 1,11 miliarde lei, nivelul consemnat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FOTO Cele mai frumoase ilustrate retro cu orasele si statiunile Hunedoarei. Imagini rare de vacanta, in anii 1960

Judetul Hunedoara a excelat dintotdeauna la capitolul atractii turistice. Ca marturii ale modului in care erau prezentate acestea, in anii 1960 si 1970, stau o serie de ilustrate ce prezinta cele mai frumoase locuri din zona Hunedoarei.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )