Libnet.ro
UNICEF

13:00

Top 10 latifundiari din Romania: cine sunt fermierii care au incasat cele mai mari subventii in agricultura

Hotnews Hotnews,
 Top 10 latifundiari din Romania: cine sunt fermierii care au incasat cele mai mari subventii in agricultura

Cea mai mare exploatatie agricola din Romania ii apartine lui Constantin Dulute, un apropiat al altui mare latifundiar, Culita Tarata, insa intre primele zece suprafete de teren se numara si unele exploatate de investitori straini. Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura APIA) a furnizat HotNews. ro o lista cu primele 10 exploatatii agricole din Romania, enumerate in ordinea suprafetelor, impreuna cu subventiile primite in anul 2013. continuă pe Hotnews

Mutii din Parlament. Cine sunt politicienii care au vorbit 30 de secunde in doi ani de mandat

Timp de 30 de secunde in doi ani de mandat - cam atat au vorbit unii dintre senatorii si deputatii pe care noi i-am trimis in Parlament sa ne faca viata mai buna. Cei mai multi dintre ei n-au reusit sa-.

FOTO Top 10 cladiri din lume pe care trebuie sa le vezi

Pe lista de dorinte a oricarei persoane ar trebui inclusa vizitarea celor mai vechi si spectaculoase constructii din lume. Publicatia americana Business Insider a intocmit un top al cladirilor care trebuie vazute macar o data in viata.

Sinteza zilei: Liana Voiculescu, scrisoare deschisa adresata doamnelor din Romania

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, scrisoarea deschisa adresata doamnelor din Romania si semnata de Liana Voiculescu, sotia lui Dan Voiculescu. Doamnelor acestei.

Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica: elevii din Romania au obtinut 6 medalii de aur si 4 medalii de argint

Olimpicii romani au obtinut 10 medalii la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, care a fost organizata anul acesta la Suceava. Romania, tara gazda, a participat la competitie cu doua echipe, care au castigat sase medalii de aur si patru medalii de argint. Concursul pe echipe a fost castigat de echipa Canadei, urmata de echipele Braziliei, Thailandei si Lituaniei, informeaza Ministerul Educatiei. Vezi cine sunt olimpicii romani si descarca Subiectele de la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica 2014.

Moldova livreaza mere in magazinele marilor retaileri din Romania

Producatorii de mere din Moldova si marile lanturile de magazine Carrefour si Metro din Romania sunt pe punctul de a finaliza un contract de preluare a productiei. Intre timp, Guvernul roman pregateste o alta surpriza placuta pentru.

Cea mai calda zi din Romania. Ecuador. HeroinaAspirina. Metronom duminical. Magellan. Hoover. Galeriu. Greenwich.

S-a intamplat pe 10 august .

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei sunt dispusi sa accepte un armistitiu

Liderii insurgentilor separatisti prorusi din estul Ucrainei au anuntat ca sunt dispusi sa accepte un armistitiu cu Kievul, in contextul avansarii trupelor serviciilor de securitate ucrainene, potrivit Mediafax.

PPMT si-a desemnat CANDIDATUL pentru alegerile PREZIDENTIALE din Romania

Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania PPMT) a decis ca vicepresedintele Szilagyi Zsolt sa candideze la functia de presedinte al Romaniei, conform Mediafax. Decizia PPMT a fost luata sambata, la.

Domeniul in care inteligenta vine din Romania si 1 miliard de oameni beneficiaza de ea. Salariul mediu este de 1000 de dolari

Pasiunea si dorinta de a fi cei mai buni in domeniul lor fac din IT-istii romani premiantii Europei, in acest moment. Programele facute aici si exportate in toata lumea au adus anul trecut la buget peste 1,4 miliarde de euro.

Piraeus Bank se retrage din Romania si din alte tari est-europene

Inca o banca se retrage din Romania. National Bank of Greece trebuie sa se retraga din sud-estul Europei, inclusiv din tara noastra, din cauza planurilor de restructurare. Cunoscuta sub brandul de Piraeus Bank,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )