Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai mari scaderi pe bursa din ultimele doua luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari scaderi pe bursa din ultimele doua luni

Bursa de la Bucuresti a urmat marti directia marilor piete de capital externe si a inchis in scadere cu peste 1%, acesta fiind cel mai puternic declin incepand de la mijlocul lunii octombrie, cand a coborat cu aproape 3%, tot din cauza evolutiei. continuă pe Wall-Street Ro

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Cursul anuntat luni de BNR a crescut cu 1,04 bani, la 4,4419 lei/euro. Acesta este nivelul maxim din ultimele doua saptamani. Un curs mai ridicat a fost inregistrat cel mai recent in 20 noiembrie, la 4,4421.

FOTO Dambovita are 22 de kilometri de pamant. Bugetele din anii trecuti, prea mici pentru modernizarea uneia dintre cele mai mari retele de drumuri din tara

Judetul Dambovita are una dintre cele mai mari retele de Drumuri Judetene din tara, 845 de kilometri, insa investitiile in reabilitare si modernizare nu au fost pe masura in ultimii 10 ani. Pana in 2020, Consiliul Judetean Dambovita spera sa asfalteze si modernizeze in jur de 200 de kilometri de drumuri.

Danciulescu, daramat dupa una dintre cele mai mari umilinte pe care le-a trait: cum a explicat esecul istoric cu Astra

Dinamo a trait una dintre cele mai mari umilinte din istoria clubului, fiind invinsa cu 6-1 de Astra. A fost pentru prima data din 1958 incoace, cand ros-albii au incasat sase goluri intr-un meci.

Pregatit sa vanezi un job? Domeniile in care ai cele mai mari sanse de angajare in 2015

Cauti un loc de munca sau vrei sa iti schimbi jobul? Fii pregatit de vanatoare. Companiile romanesti sustin ca fac noi angajari la inceputul anului 2015. Dar, atentie! In doar cateva domenii angajatorii sunt optimisti ca vor scoate posturi la concurs,.

Romanii sunt printre cei mai mari consumatori de cartofi din Europa

Romanii consuma, in medie, 94 de kilograme de cartofi pe an, fiind printre cei mai mari consumatori de cartofi din Europa, informeaza Mediafax.

Prahova: Alunecari de teren, in mai multe localitati din judet. Doua stanci, in pericol de a se pabusi pe DN1

Mai multe alunecari de teren s-au produs in ultimele zile in judetul Prahova, iar pe marginea DN1 intre Ploiesti si Brasov doua stanci cu diametrul de 70 de centimetri sunt in pericol de prabusire, ca urmare.

Bursa din Mexic a deschis in scadere

Bursa din Mexic a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Taifunul Hagupit face ravagii in Filipine. Cel putin doua persoane au murit si un milion de oameni au fost evacuati din calea furtunii

Puternicul taifun Hagupit a lovit zona centrala a arhipelagului Filipinelor, de unde au fost evacuati un milion de oameni. Operatiunea de evacuare a fost una din cele mai mari din istorie. Cel putin doua persoane s.

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune laptopuri la reducere

EMAGimplineste astazi 13 ani, iar cu aceasta ocazie ofera reduceri la foarte multe produse. Va prezentam acum lista celor mai bune laptopuri la pret redus. Cele mai bune laptopuri la reducere sunt modele care impresioneaza atat prin specificatii, cat si prin design si software. Cu ocazia aniversarii a 13 ani de cand eMAG este in Romania, puteti beneficia de laptopuri mai ieftine de la mari producatori precum Lenovo, Acersau Dell. Daca sunteti interesati sa achizitionati un laptop performant la un pret [].

Afacerile din industrie, cu 8,6% mai mari, in primele 10 luni

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut in primele 10 luni cu 8,6%, fata de perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2013, potrivit Institutului National de Statistica INS).

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )