Libnet.ro
UNICEF

14:00

Afacerile din industrie, cu 8,6% mai mari, in primele 10 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Afacerile din industrie, cu 8,6% mai mari, in primele 10 luni

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut in primele 10 luni cu 8,6%, fata de perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2013, potrivit Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Cifra de afaceri din industrie, in crestere: care sunt cele mai bune sectoare

Cifra de afaceri din industrie, cumulat pe piata interna cat si externa, a crescut cu 8,6% in primele zece luni din acest an, in termeni nominali, fata de aceeasi perioada din 2013, sustinuta de industria prelucratoare si cea extractiva, care au urcat.

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 8,6% in primele zece luni

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 8,6% in primele zece luni ale anului, comparativ cu perioada similara din 2013, pe fondul cresterii cifrei de afaceri din industria prelucratoare si cea extractiva, care au urcat cu 8,6%, respectiv 6,7%, arata datele INS.

Romanii sunt printre cei mai mari consumatori de cartofi din Europa

Romanii consuma, in medie, 94 de kilograme de cartofi pe an, fiind printre cei mai mari consumatori de cartofi din Europa, informeaza Mediafax.

Tarife mai mari la schi, in aceasta iarna, la Sinaia

Preturile pentru skipass-uri, cartelele folosite de schiori pentru accesul pe partii, vor fi mai mari in aceasta iarna la Sinaia, cu 5 pana la 30 de lei, in functie de numarul de urcari. Este pentru al doilea an consecutiv cand tarifele sunt majorate.

Danciulescu, daramat dupa una dintre cele mai mari umilinte pe care le-a trait: cum a explicat esecul istoric cu Astra

Dinamo a trait una dintre cele mai mari umilinte din istoria clubului, fiind invinsa cu 6-1 de Astra. A fost pentru prima data din 1958 incoace, cand ros-albii au incasat sase goluri intr-un meci.

Elis Pavaje asteapta afaceri mai mari cu 5% si un avans similar in 2015

Afacerile companiei Elis Pavaje vor creste cu aproximativ 5% in acest an, la circa 24 milioane de euro, rulajul fiind sustinut, printre altele, de livrarile pe segmentul rezidential, iar pentru 2015 producatorul de pavaje prognozeaza un avans similar.

Ce preferinte culinare aveau cei mai mari dictatori ai lumii. Nicolae Ceausescu comanda des pui la ceaun

Autorii unui carti intitulate Cina Dictatorilor: Un ghid de prost gust pentru distractia tiranilor dezvaluie stilul de viata, problemele medicale si preferintele culinare ale unor dintre cei mai temuti dictatori ai secolului al XX-lea: acestora: Adolf Hitler, Benito Mussolini, Nicolae Ceusescu, Mao Zedong, Stalin, Iosif Broz Tito.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )