Libnet.ro
UNICEF

16:00

Elis Pavaje asteapta afaceri mai mari cu 5% si un avans similar in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elis Pavaje asteapta afaceri mai mari cu 5% si un avans similar in 2015

Afacerile companiei Elis Pavaje vor creste cu aproximativ 5% in acest an, la circa 24 milioane de euro, rulajul fiind sustinut, printre altele, de livrarile pe segmentul rezidential, iar pentru 2015 producatorul de pavaje prognozeaza un avans similar. continuă pe Wall-Street Ro

INS: incasarile din comertul cu amanuntul, cu 7,3% mai mari

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia celui cu autovehicule si motociclete) a crescut, in primele 9 luni din acest an, cu 7,3% fata de perioada 1. 2013, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, informeaza astazi Institutul National de Statistica INS).

Raport UE: o cincime din sanatatea Romaniei este finantata prin plati direct din buzunar. Cele mai mari dezavantaje daca esti pacient in Romania

Autoritatile romane inregistreaza cea mai slaba performanta din Uniunea Europeana in monitorizarea starii de sanatate a populatiei in trei din cele mai importante patologii, constata un raport al Comisiei Europene. Romania ramane si tara europeana cu cele mai putine investigatii si proceduri medicale avansate oferite pacientilor, dar cu cea mai consistenta crestere a cheltuielilor pentru medicamente in ultimii 15 ani. In graficul de mai sus speranta de viata in UE, Romania fiind evidentiata cu portocaliu sursa: Health at a Glance 2014).

Ce preferinte culinare aveau cei mai mari dictatori ai lumii. Nicolae Ceausescu comanda des pui la ceaun

Autorii unui carti intitulate Cina Dictatorilor: Un ghid de prost gust pentru distractia tiranilor dezvaluie stilul de viata, problemele medicale si preferintele culinare ale unor dintre cei mai temuti dictatori ai secolului al XX-lea: acestora: Adolf Hitler, Benito Mussolini, Nicolae Ceusescu, Mao Zedong, Stalin, Iosif Broz Tito.

FOTO Mihai Vasile a murit. Imagini tulburatoare realizate de unul dintre cei mai mari fotoreporteri din Romania

Mihai Vasile, unul dintre cei mai reputati fotojurnalisti din Romania postdecembrista, a murit la varsta de 51 de ani.

S-a ieftinit GPL-ul pentru autoturisme! Economii mai mari pentru soferii care merg pe GPL

Pentru ca GPL-ul gazul petrolier lichefiat) este un produs petrolier obtinut in urma procesului de rafinare a benzinei si motorinei, pretul sau este strict legat de pretul acestora, mentinandu-se de-a lungul anilor la un nivel mult mai scazut, reprezentand jumatate din pretul benzinei.

VIDEO Politistii picheteaza Ministerul de Finante pentru salarii mai mari

In jur de 1. 000 de politisti sunt asteptati sa se adune la pichetul organizat miercuri dimineata in fata sediului Ministerului de Finante, nemultumiti de faptul ca nu le-au mai fost marite lefurile de 7 ani si nu si-au mai primit al 13-lea salariu, potrivit Digi24.

Cele mai mari SCANDALURI corporatiste din toate timpurile

Au tinut prima pagina a ziarelor. Au deschis fiecare jurnal de stiri. Au fost tinta criticilor, dar si invidia celor mai bogati dintre noi. Au facut deliciul presei de cancan. ba chiar au intrat si in vizorul regizorilor de la Hollywood care le-au.

CIT Restructuring: Imobiliarele, in topul sectoarelor cu cele mai mari pierderi

Dezvoltarea si consultanta imobiliara, respectiv prelucrarea metalelor feroase si neferoase sunt principalele sectoare generatoare de pierderi, iar activitatile de extractie a petrolului si gazelor si cele de comert sunt cele mai profitabile, potrivit.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )