Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai mari turbine eoliene din lume iti alimenteaza casa dintr-o singura rotatie

Playtech Playtech,
Cele mai mari turbine eoliene din lume iti alimenteaza casa dintr-o singura rotatie

Unele dintre cele mai noi turbine eoliene sunt si cele mai puternice, avand capacitatea de a alimenta o casa cu o singura rotatie. Compania daneza Dong Energy tocmai ce a terminat de construit 32 de turbine in Golful Liverpool. Acum, cele mai mari si mai puternice turbine eoliene din lume s-au pus in functiune, generand []. continuă pe Playtech

Orange sustine ca reteua 4G are acoperire 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati: In Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures sunt cele mai mari varfuri de trafic

Orange, liderul pietei locale de comunicatii mobile, a anuntat luni ca reteaua 4G, lansata in 2014, a ajuns in prezent la o acoperire de 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati. Zonele unde serviciile 4G inregistreaza in mod constant cele mai mari varfuri de trafic sunt Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures, iar intervalul orar cu cele mai mari cresteri de trafic este cuprins intre ora 20:00 si ora 22:00, tendinta care se mentine inca de la lansarea serviciilor, a precizat compania.

Doliu in lumea muzicii. S-a stins una dintre cele mai mari voci a muzicii reggae din toate timpurile (VIDEO)

Doliu in lumea muzicii. Frankie Paul, membru al celebrei trupe reggae Foundation, s-a stins din viata in Kingston, Jamaica, la varsta de 52 de ani. Acesta era internat de mai mult timp la un spital.

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi.

Tranzactia anului in domeniul bancar din Romania. Cine vrea sa cumpere una dintre cele mai mari banci de la noi

Scoaterea la vanzare a Bancpost, a noua banca din Romania dupa active, a atras interesul a opt investitori strategici si institutionali, care provin atat din Romania, cat si din.

A murit unul dintre cei mai apreciati fotografi de razboi din lume

Stanley Greene, unul dintre cei mai apreciati fotografi de razboi din lume, a murit la varsta de 68 de ani, informeaza Agerpres. Greene a fost de cinci ori laureat al World Press Photo, remarcandu-se.

Cele mai bune sfaturi de calatorie din partea unui turist care se plimba in jurul lumii de sase ani

Atunci cand calatoresti e greu sa te gandesti la ce va urma si daca ai planificat totul cum trebuie. Un calator profesionist care viziteaza lumea de sase ani ofera cele mai bune sfaturi in acest sens.

Cele mai lungi zboruri din lume in 2017

Cele mai lungi zboruri din lume depasesc 14. 000 de km in mai putin de 17 ore. Conexiunile sunt ingrozitoare, dar si sa stai asa de multe ore intr-un spatiu inchis, cu sute de persoane, isi are propriile taxe asupra mintii si corpului. Din fericire,.

Laura Cosoi a stalucit pe covorul rosu la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume. Cine a insotit-o pe frumoasa actrita (FOTO)

Laura Cosoi si sotul ei, CosminCurticapean, au participat, in calitate de invitati, la festivalul de film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii,si au atras toate.

Una dintre cele mai frumoase stiriste din Romania, mama pentru a doua oara. Vedeta a tinut sarcina in mare secret (FOTO)

Una dintre cele mai frumaose prezentatoare din Romania a devenit pentru a doua oara mama. Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si la Prima TV, a adus pe lume pe cel de-al.

Cat a pierdut intr-o singura zi cel mai bogat om din lume

Cei mai bogati 500 de oameni din lume au pierdut nu mai putin de 35 de miliarde de dolari intr-o singura zi, potrivit agentiei Bloomberg. Este vorba de miercuri, 17 mai, ziua in care cursurile au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )