Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai populare browsere au fost sparte de hackeri, dar nu e cazul sa te panichezi

Playtech Playtech,
Cele mai populare browsere au fost sparte de hackeri, dar nu e cazul sa te panichezi

Browserele nu sunt lipsite de vulnerabilitatile, iar expertii in securitate care au participat la conventiaPwn2Own tocmai au castigat multi banidin descoperirea lor. Si niciun browser n-a fost iertat. Fie ca folosesti Mozilla Firefox, Google Chrome sau Safari, fie ca ai ales Internet Explorer, niciun browser n-a fost iertat. Cel mai de succes hacker a reusit []. continuă pe Playtech

Hackerii au spart cele mai bune browsere si au castigat sute de mii de dolari

Fie ca folosestiMozilla Firefox, Google Chrome sau Safari, fie ca ai ales Internet Explorer, niciun browser n-a fost iertat la o conventie pentru descoperirea vulnerabilitatilor din ele.

Galerie Foto: Cum sa-ti gasesti jumatatea cu smartphone-ul? Top7 cele mai populare aplicatii

Facebook a ajuns la opt milioane de conturi in Romania, potrivit unei analize Facebrands. Numarul utilizatorilor a crescut cu 5% de la inceputul anului iar paginile speciale au crescut si ele cu 3,4 %. Mai mult decat atat, pana la finalul lui 2014, in Romania erau inregistrate 7,5 milioane de smartphone-uri, ceea ce s-ar traduce ca toate telefoanele inteligente au aplicatia de facebook instalata, potrivit agentiei Today,s. in aceste conditii, era normal sa apara in Apple Store si Google play aplicatii pentru un segment special de piata oamenii singuri.

Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. Totusi, cum aratau unele dintre cele mai populare site-uri din Romania in urma cu peste un deceniu?.

Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Mediul online din Romania nu a aratat intotdeauna la fel ca acum, cele mai populare site-uri suferind schimbari majore in ultimii ani. Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. in urma cu mai multi ani,ziarele inca mai erau principala sursa de informare pentru majoritatea romanilor, iarinternetul nu se putea lauda decat [].

Aplicatii de chat pentru telefon: Cum sa comunici rapid si gratuit prin cele mai bune servicii

Aplicatii de chat pentru telefoanele mobile sunt o multime si iti ofera posibilitatea de a comunica in timp real cu oricine doresti, prin text, fotografii si apeluri video. Iata care sunt cele mai populare si utile, fara sa iau in calcul Facebook Messenger pe care o poti avea doar cu un cont de Facebook. Mesajele [].

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Cele mai spectaculoase poduri din Romania. Cum au conceput inginerii romani adevarate capodopere ale tehnicii

Inginerii romani au fost capabili de adevarate minuni ale tehnicii, reusind sa construiasca, la timpurile respective, unele dintre cele mai spectaculoase poduri din lume. Astfel, complexul de poduri realizat de inginerul Anghel Saligny era cel mai lung din Europa si ocupa locul trei in lume.

Cele mai misterioase femei din istorie

Cele mai misterioase femei din istorie. Cleopatra, Elisabeta Bathory, Mata Hari sau Fanny Kaplan sunt femei care au fost subiectul multor controverse, despre acestea fiind scrise numeroase carti sau devenind subiect de film.

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ.

Cele mai fericite state din lume

Cele mai fericite state din lume sunt cele slab dezvoltate sau cele cu o economie puternica si unde libertatea e respectata? Aceasta e o intrebare esentiala in momentul in care sunt analizate studiile referitoare la gradul de fericire a oamenilor din ultimii ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )