Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai rapide diete ale vedetelor

Adevărul Adevărul,
Cele mai rapide diete ale vedetelor

Una dintre principalele curiozitati despre vedete este cum reusesc sa slabeasca sau sa isi mentina silueta. Daca vrei sa afli la ce trucuri apeleaza vedetele, iti prezentam un top cu cele mai rapide diete ale vedetelor. continuă pe Adevărul

Zece kilograme pierdute in doua saptamani inseamna boala curata. Care sunt cele mai nocive diete

Orice persoana care intra la cura de slabire, si-ar dori sa scape de surplusul de kilograme in cel mai scurt timp cu putinta! Iar pentru asta, alege cele mai nepotrivite diete. Da, exista diete care te.

FOTO. PREMIERA in Romania: Una dintre cele mai asteptate masini ale anului, LANSATA la Bucuresti, inaintea Salonului de la Frankfurt

Noul Opel Astra a avut parte de o avanpremiera la Bucuresti, inainte ca modelul sa apara in lumina reflectoarelor la Salonul Auto de la Frankfurt. Compacta germana este primul model nou lansat la Bucuresti inainte de a fi prezentat la saloanele auto majore europene.

Misterul bratarilor de aur masiv descoperite de-a lungul timpului in Sarmizegetusa Regia: ce sunt, de fapt, cele mai faimoase comori ale dacilor

Cel putin 20 de spirale din aur masiv au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, la Sarmizegetusa Regia. Specialistii le-au considerat cele mai valoroase obiecte de tezaur provenite din zona Muntilor Orastiei, insa cu toate au ajuns pe piata neagra a antichitatilor si doar 13 dintre ele au fost recuperate pana in prezent de statul roman. Comorile au starnit controverse legate de modul in care erau folosite si de veridicitatea lor.

Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar, printre cele mai asteptate filme la Oscar 2016

Filmul Son of Saul, in care joaca actorul roman Levente Molnar, se numara printre cele mai asteptate productii cinematografice ale sezonului Oscar 2016, potrivit unui top realizat de revista Variety, arata Mediafax.

Top 10 cele mai frecvente greseli ale candidatilor care se pregatesc sa dea examenul pentru carnetul de conducere

Cei care au vrut sa devina soferi au simtit pe pielea lor cat de multe trebuie sa invete pentru a se putea urca, legal, la volan. Multi dintre soferi nici dupa ani intregi de sofat nu respecta reguli elementare care ii pot feri de evenimente nedorite.

Cum vei juca cele mai tari jocuri pe Smart TV, fara sa mai dai bani pe o consola

In cadrul IFA 2015, eveniment organizat saptamana aceasta in Berlin, Samsung a anuntat un nou serviciu care ii va bucura pe cei care si-au investit toate economiile intr-un televizor inteligent si nu au mai avut bani si de o consola. Auzim din ce in ce mai des de streaming cand vine vorba de jocuri. De [] Cum vei juca cele mai tari jocuri pe Smart TV, fara sa mai dai bani pe o consola Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din Slovenia: castele medievale, pesteri uriase si orase cu arhitectura superba

Printre cele mai frumoase locuri din Slovenia se numara orasele Ljubljana, Bled, pesterile Skocjan si castelul Predjama, amplasat pitoresc pe o stanca inalta, chiar la intrarea intr-o grota.

Intel a prezentat cele mai performante procesoare de pana acum, intr-un moment ce marcheaza un punct de cotitura in relatia utilizatorilor cu computerele

Intel a prezentat cea de-a sasea generatie a procesoarelor Core, cu nume de cod Skylake, lansarea fiind una dintre cele mai importante din istoria companiei. Procesoarele sunt gandite pentru a fi utilizate pe o gama larga de PC-uri, de la cele de dimensiunea unui stick USB, pana la sofisticate statii de lucru. Noile chip-uri deschid calea pentru folosirea pe scara larga a tehnologiei 4K,a celor de recunoastere faciala si a incarcarii wireless.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

Cele mai bune masini second-hand pe motorina

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini second-hand pe motorina, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare, SUV sau premium, luand in calcul un buget de aproximativ 10. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )