Libnet.ro
UNICEF

23:31

Cele mai romantice locuri din Europa: destinatii ideale pentru indragostiti

Adevărul Adevărul,
Cele mai romantice locuri din Europa: destinatii ideale pentru indragostiti

Cele mai romantice locuri din Europa. indragostitii incep deja sa caute ofertele turistice pentru Sfantul Valentin, iar Europa le ofera multe variante placute si accesibile pentru un concediu de neuitat. continuă pe Adevărul

Top 5 obiective turistice din Brasov in 2015: cele mai frumoase locuri au fost vizitate de peste 1,5 milioane de turisti

Castelul Bran ramane lider al judetului Brasov, fiind singurul obiectiv turistic care atrage peste o jumatate de milion de turisti in fiecare an. Vin tare din urma Cetatea Rasnov, Parcul cu dinozauri, dar si Biserica Neagra, care este si cel mai fotografiat obiectiv turistic din Romania.

Cele mai ciudate orase din lume: localitati subterane, construite sub stanci si orasul cu cei mai vechi zgarie-nori din lume

Orasul albastru din Maroc, satul-stanca din Portugalia si oraselul subteran din Australia se numara printre cele mai ciudate orase din lume.

Cat castiga o stewardesa, care sunt calitatile unui bun insotitor de zbor si cele mai neplacute aspecte ale meseriei

Calatoriile in lung si in lat, popasurile in cele mai frumoase locuri din lume si uniformele elegante sunt cateva dintre beneficiile evidente ale slujbei de steward. in plus, in cazul anumitor companii, salariile sunt mai mult decat tentante. Procesul de selectie al candidatilor este insa unul foarte riguros, asa ca nu oricine poate ajunge la inaltime.

Romania, cea mai buna tara din Europa la sah online

Romania a obtinut locul 1 la competitia europeana de sah online, desfasurata pe site-ul chess. com, iar in lume s-a clasat a treia.

Companiile romanesti din constructii efectueaza cele mai multe plati cu intarziere din ECE

Romania inregistreaza cea mai mare pondere din Europa Centrala si de Est a companiilor care activeaza in sectorul constructiilor si care efectueaza plati cu intarziere, releva un studiu realizat de Coface Romania, trimis redactiei.

Care sunt cele mai sigure masini ale momentului

Organizatia independenta Euro NCAP a ales masinile castigatoare a ceea ce se numeste Best in Class cars of 2015. Astfel, au fost nominalizate cele mai sigure automobile din fiecare clasa, scrie.

Imagini de basm, cu lacul Bled, din Slovenia

Fotograful sloven Ales Krivec a publicat, pe pagina sa de Facebook, o serie de fotografii care surprind unul dintre cele mai frumoase locuri din Slovenia, statiunea montana Bled, care atrage, anual, peste un milion de turisti.

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare din Europa

Centrul Therme Bucuresti, cel mai mare resort de relaxare si wellness din Europa, isi deschide joi portile.

Bursele din Europa si Asia, neinfluentate de cel mai recent declin din China

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au redresat ieri, investitorii considerand ca reactiile anterioare la evolutiile din China au fost exagerate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )