Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai sangeroase atentate ale ultimilor 20 de ani

România Liberă România Liberă,
Cele mai sangeroase atentate ale ultimilor 20 de ani

Atacul sangeros comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo face parte din atentatele cele mai grave care au avut loc in Europa in ultimii 20 de ani . continuă pe România Liberă

Cele mai sangeroase atentate comise in Europa in ultimii 20 de ani

Atacul sangeros comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo face parte din atentatele cele mai grave care au avut loc in Europa in ultimii 20 de ani, relateaza AFP, care prezinta o cronologie.

Cele mai sangeroase atentate comise in Europa in ultimii 20 de ani

Atacul ucigas comis la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo este unul din cele mai grave acete de terorism comise in Europa din 1995 pana acum.

CRONOLOGIE: Cele mai sangeroase atentate comise in Europa incepand din 1995

Atacul sangeros comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo face parte din atentatele cele mai grave care au avut loc in Europa in ultimii 20 de ani, relateaza AFP, care prezinta o cronologie, citeaza Mediafax.

Cele mai elegante coafuri ale anului

David Beckham, fost jucator de fotbal si ducesa Catherine de Cambridge sunt personalitatile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetari, informeaza contactmusic. com. Conform sursei citate, David Beckham, cantaretul Michael Buble si actorul de comedie Russell Brand sunt dovada ca barbatii arata cel mai bine la varsta de 39 de ani.

Cele mai sangeroase atacuri din Europa din ultimii 20 de ani

In contextul atacului sangeros comis la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, AFP a prezentat cele mai grave atentate care au avut loc in Europa in ultimii 20 de ani. - 24 mai 2014 -.

CRONOLOGIE Cele mai sangeroase actiuni teroriste comise in Franta in ultimii 40 de ani

Atentatul comis miercuri impotriva publicatiei Charlie Hebdo, la Paris, soldat cu 12 morti, este unul dintre cele mai sangeroase comise in Franta in ultimele decenii, relateaza AFP, care prezinta cele mai sangeroase actiuni teroriste ce au avut loc in Franta in ultimii 40 de ani.

Cele mai sangeroase actiuni teroriste comise in Franta in ultimii 40 de ani

Atentatul comis miercuri impotriva publicatiei Charlie Hebdo, la Paris, soldat cu 12 morti, este unul dintre cele mai sangeroase comise in Franta in ultimele decenii, relateaza AFP , care prezinta cele mai sangeroase atacuri teroriste ce au avut loc.

Cele mai grave atentate din istoria moderna

Atacurile asupra unor grupuri mari de persoane au devenit din ce in ce mai frecvente in ultimii 50 de ani, motivele actiunilor de acest fel fiind diverse: religioase, politice, caracter etnic. Facem o trecere in revista cu cele mai grave atentate din istoria moderna.

Filmul atacului sangeros de la Charlie Hebdo: cum s-a petrecut unul dintre cele mai dure atacuri ale secolului din Franta

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo si uciderea a doi politisti, relateaza AFP, care prezinta filmul.

Cele mai asteptate albume ale anului 2015? Uite care vor fi cele mai tari COMEBACK-uri in industria muzicala

Dupa un an in care ne-am bucurat de o multime de albume interesante, noul an 2015 se arata la fel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )