Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai slabe parole ale anului. Vezi daca password-ul utilizat de tine este printre ele

Antena3 Antena3,
Cele mai slabe parole ale anului. Vezi daca password-ul utilizat de tine este printre ele

Topul celor mai slabe parole din 2014, publicat de SplashData, furnizor de aplicatii de management al parolelor, demonstreaza cat de important este ca o combinatie sigura de caractere sa nu contina nume, . continuă pe Antena3

123456 si password, in continuare cele mai slabe parole din online si anul trecut

Furnizorul de aplicatii de management al parolelor Splash Data a publicat topul celor mai slabe parole din 2014. Acesta releva cat de important este ca o combinatie sigura de caractere sa nu contina nume, tipare.

Au facut istorie! Cele mai faimoase coafuri ale vedetelor din ultimii 20 de ani!

De la momentul in care Winona Ryder a aparut tunsa scurt, in anul 1994, si pana la Demi Moore, care, in 1996, a renuntat complet la podoaba capilara, sau la felul in care Jennifer Aniston avea aranjat parul in serialul Friends, iata cele mai faimoase coafuri pe care vedetele le-au afisat de-a lungul anilor.

Top 10 cele mai influente filme ale tuturor timpurilor!

In urma unui studiu recent, s-a intocmit un top al celor mai influente filme facute vreodata la Hollywood, iar pe primul loc se situeaza The Wizard of Oz, film ce dateaza din anul 1939.

Comoara lui Corneliu Porumboiu, printre cele mai asteptate filme ale anului 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire.

Cele mai proaste parole pe care le-au avut internautii in 2014. De la dragon, la batman

Intr-o perioada in care fiecare dintre noi avem cu usurinta 10 conturi online de diverse tipuri, este bine sa aveti in vedere un topparole de evitat.

Cele mai proaste parole din 2014: 12345 dar si 'password', in top

Anul 2014 a fost, pe langa altele, si anul in care s-au scris foarte multe despre securitatea online si dreptul la viata privata. Multe companii au fost tinta atacurilor cibernetice, printre care si giganti precum Sony, Snapchat sau Target, toate.

Cea mai deprimanta zi a anului 2015 va fi luni, 19 ianuarie

19 ianuarie va fi cea mai deprimanta zi din 2015, potrivit formulei matematice inventate de un psiholog britanic pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului. Potrivit lui Cliff Arnall, cea de-a treia zi de.

VIDEO INTERVIU Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale inimii la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Cum se manifesta acestea? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste trebuie facute? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a raspuns intrebarilor cititorilor MedLive. ro si a acordat un interviu video pe aceasta tema. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului si a urmari interviul video.

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

Scoate CV-ul la atac: domeniile in care ai cele mai mari sanse sa semnezi contractul de munca

Daca vrei sa scapi de jobul pe care il ai acum si care nu-ti da nicio directie de incredere in cariera, deschide CV-ul, prezinta-te in cea mai buna varianta de pana acum si iesi la atac. Pentru asta, iti aratam care sunt domeniile si pozitiile cele mai.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )