Libnet.ro
UNICEF

11:30

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ochiul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ochiul

Alinuta,la ora de educatie plastica,deseneaza un ochi. La un moment dat,ea reclama: -Doamnaaa,nu imi iese ochiul! -Stai ca ti-l scot eu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: De vorba

Bula si Strula stau la o bere: Auzi? zice Bula, cam cat ai da pentru sotia mea? Pentru Alinuta? Da! Pai, nimic. Ne-am inteles! Ia-o! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Coarda

Alinuta se duce la mama ei si o intreaba: - Mama, mama pot sa sar si eu coarda ? - Da, sigur draga mea! - Dar Alex nu mi-o da. - De ce ? - Pai de-o saptamana sta cu ea agatata de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La ora de matematica

-Azi am raspuns primadin clasa la matematica! -Bravo!Si ce v-a intrebat? -Cine nu s-a pregatit pentru azi! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cel mai bun prieten

Doi prieteni stau de vorba: -Ce mai faci? -Uite, m-a lasat nevasta pentru cel mai bun prieten. -Credeam ca eu sunt cel mai bun prieten al tau -Acum e.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Mamaia

Bula si cu mamaia luise duc la magazin El gaseste 1 leu pe jos -Mamaie pot sa il iau? -Nu, Bula, ce este pe jos, pe jos ramane Mai tarziu gaseste 5lei -Mamaie, mamaie pot sa-iiau ? -Nu, ma, ca ce este.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Limba materna

Copii, de ce spunem limba materna si nu limba paterna? Fiindca mama vorbeste cel mai mult acasa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La medic

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: -Fumati? La care ardeleanul dupa cateva momente de ezitare raspunde: -Mai bine as bea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in gara

Gheorghe ii zice lui Ion: Gheorghe: - Mai Ioane, am auzit ca ai luat bataie in gara la Dej. Ion: -Dace ma, aia e gara?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Dupa o cearta

Un cuplu de olteni mergea cu masina pe un drum de tara fara sa-si spuna un cuvant. O discutie anterioara se transformase in cearta si nici unul dintre ei nu voia sa se dea batut. Trecand prin dreptul unui grajd cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nevasta

Un Oltean, un Ardelean si un Moldovean discutau cit de proaste sint nevestele lor. Zice olteanu: Nevasta-mea e atit de proasta, a cumparat 50 kg de carne ca erau la reducere si nici macar nu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )