Libnet.ro
UNICEF

10:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La volan

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La volan

O blonda merge pe strada cu masina si o ia pe contrasens. O opreste un politist si o intreaba: Stiti de ce v-am oprit? La care blonda zice: Clar, vrei sa iesi cu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Fara benzina

O bruneta si o blonda merg cu masina. La un moment bruneta trage pe dreapta. Blonda o intreaba: Dar de ce ne-am oprit? Raspunde bruneta: Pentru ca s-a terminat benzina. Blonda catre bruneta: Doamne ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Email-ul trimis

Cum iti dai seama ca o blonda a vrut sa trimita un e-mail? in floppy sunt inghesuite o multime de plicuri! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pe soare

Doua blonde vroiau sa ajunga pe soare. in ziua plecarii un inginer astronaut le intreba: -Fetelor cum o sa ajungeti pe soare ca este asa cald incat vi se va topii nava inainte sa ajungeti. La care.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vreau bilet

Olteanul merge la casa de bilete: - Vreau un bilet! - Unde? - Aici, in palma! - Dar unde vreti sa mergeti? - La cumnatumeu. - Bine, bine, dar unde sta cumnatul dumneavoastra? - Langa niste.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ardeleanul si olteanul in tren

Un ardelean si un oltean merg cu trenul. De plictiseala, olteanul incepe sa cante: Ma facu mama oltean, mai La care ardeleanul impaciuitor: No, de-acuma treaba-i facuta.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lupul la stana

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Explozia nucleara

Alinuta vine la bunicul si-i zice: Bunicutule, mai povesteste-mi despre Cernobal! Bunicutul, meditativ si nostalgic: Alinuta, Alinuta E tare mult de-atunci Si bunicutul o mangaie pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Melcul

Doi ardeleni, pe drum. Unul calca si striveste un melc. De ce-ai strivit biata faptura? N-ai vazut ca ne urmarea de trei ceasuri?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Prin padure

Alinuta s-a dus in padure si s-a urcat intr-un copac. Se intalneste cu o veverita. Ce faci veverito? Ce sa fac!? Adun: nuci, alune si ghinde pentru iarna. Dar tu ce faci? Eu adun nuci, alune.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Beti crita

Trei moldoveni beti crita merg pe calea ferata. Unu dintre ei zice: -Ba da multe trepte are scara asta! Al doilea zice : -Ba nu fi prost si tine-te de balustrada Iar al treilea zice: -Ba sunteti prosti amandoi!Nu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )