Libnet.ro
UNICEF

10:30

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul de televizoare

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul de televizoare

Un moldovean nu se descurca prea bine prin oras si intreaba pe cineva: - Nu va suparati , caut magazinul de televizoare! - Nu ma supar, zice celalalt, cautati-l! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De ce? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Beti crita

Trei moldoveni beti crita merg pe calea ferata. Unu dintre ei zice: -Ba da multe trepte are scara asta! Al doilea zice : -Ba nu fi prost si tine-te de balustrada Iar al treilea zice: -Ba sunteti prosti amandoi!Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Mirele in Moldova

Cum recunosti mirele la o nunta in Moldova? Este cel cu treining nou .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Rechinii

Se intalnesc doi rechini: Ieri am inghitit un oltean. Trei zile am mai putit a praz! La care celalalt: Eu am inghitit acum cateva zile o blonda. Avea capul asa de gol ca trei zile nu m-am mai putut.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe geam .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Magnatul cu Mercedes

Un magnat rus, cu un Mercedes ultimul racnet, este oprit in trafic de un politist. in spatele lui mai opresc o ambulanta si o masina de pompieri. Politistul intreaba: Astea pentru ce sunt? Va.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dupa blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ardeleanul si olteanul in tren

Un ardelean si un oltean merg cu trenul. De plictiseala, olteanul incepe sa cante: Ma facu mama oltean, mai La care ardeleanul impaciuitor: No, de-acuma treaba-i facuta.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Mare parasutist

Intr-o buna zi, hotaraste olteanul nostru sa mearga la parasutism. Sare din avion impreuna cu ceilalti olteni, dar normal nu i se deschide parasuta! Toti ceilalti aveau parasutele deschise, el.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulger

Doi ardeleni pe marginea unei strazi. Unul zice: Vrei sa-ti arat ca eu pot trece strada asta in 10 minute. Dar ce, ma, esti fulger? .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )