Libnet.ro
UNICEF

12:30

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Mare parasutist

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Mare parasutist

Intr-o buna zi, hotaraste olteanul nostru sa mearga la parasutism. Sare din avion impreuna cu ceilalti olteni, dar normal nu i se deschide parasuta! Toti ceilalti aveau parasutele deschise, el. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe vroiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intraba pe Gheorghe: Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant care s-.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ardeleanul si olteanul in tren

Un ardelean si un oltean merg cu trenul. De plictiseala, olteanul incepe sa cante: Ma facu mama oltean, mai La care ardeleanul impaciuitor: No, de-acuma treaba-i facuta.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Drama la stiri

Un oltean si un ardelean urmaresc programul TV. Se transmit stirile: o femeie vrea sa se arunce de la etajul zece al unui bloc. Pariez pe 100. 000 de lei ca nu se arunca, spune olteanul. De acord, spuse ardelea.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Rechinii

Se intalnesc doi rechini: Ieri am inghitit un oltean. Trei zile am mai putit a praz! La care celalalt: Eu am inghitit acum cateva zile o blonda. Avea capul asa de gol ca trei zile nu m-am mai putut.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe geam .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Magnatul cu Mercedes

Un magnat rus, cu un Mercedes ultimul racnet, este oprit in trafic de un politist. in spatele lui mai opresc o ambulanta si o masina de pompieri. Politistul intreaba: Astea pentru ce sunt? Va.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dupa blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De ce? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulger

Doi ardeleni pe marginea unei strazi. Unul zice: Vrei sa-ti arat ca eu pot trece strada asta in 10 minute. Dar ce, ma, esti fulger? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul de televizoare

Un moldovean nu se descurca prea bine prin oras si intreaba pe cineva: - Nu va suparati , caut magazinul de televizoare! - Nu ma supar, zice celalalt, cautati-l! .

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )