Libnet.ro
UNICEF

14:30

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Drama la stiri

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Drama la stiri

Un oltean si un ardelean urmaresc programul TV. Se transmit stirile: o femeie vrea sa se arunce de la etajul zece al unui bloc. Pariez pe 100. 000 de lei ca nu se arunca, spune olteanul. De acord, spuse ardelea. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ardeleanul si olteanul in tren

Un ardelean si un oltean merg cu trenul. De plictiseala, olteanul incepe sa cante: Ma facu mama oltean, mai La care ardeleanul impaciuitor: No, de-acuma treaba-i facuta.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in tren

Intr-un compartiment de tren, un oltean si-un ardelean. La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slana, ceapa, pita, sfarma ceapa si incepe sa manance, tragand din cand in cand cate-o .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vreau bilet

Olteanul merge la casa de bilete: - Vreau un bilet! - Unde? - Aici, in palma! - Dar unde vreti sa mergeti? - La cumnatumeu. - Bine, bine, dar unde sta cumnatul dumneavoastra? - Langa niste.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dupa blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De ce? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lupul la stana

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Test de sarcina

Doua blonde stau de vorba: Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina! Cealalta, foarte curioasa: Si au fost grele intrebarile? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doctor la spital

Buna ziua! Buna ziua, domnule politist! Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 80 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital? Da! Bravo, frumos raspuns! Esti smecher? Nu! Sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Praf de purici

Un ardelean era vanzator ambulant intr-un tren si striga, trecand din vagon in vagon: Praf de pureci! Praf de pureci! As dori si eu, devine interesat un calator. ii da ardeleanul o punguta, la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Animale de companie

Alinuta intra la pravalia de animale de companie si spune zambind: As dori un iepuras. Oare sa fie acesta maro si catifelat? Sau acesta alb si pufos? Cred ca pentru gusturile pitonului meu, e totuna! .

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )