Libnet.ro
UNICEF

16:00

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cu trenul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cu trenul

Un om mergea cu trenul prin Moldova. Cu el in compartiment, un moldovean. Se apropie de gara Oituz si omul nostru deschide fereastra, sa vada gara. Moldoveanul, din spate: Marasesti Omul nostru: . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Interviu

O blonda intervievata. - Cati soti ai avut pana acum ? - Doar ai mei? Sau asa. in general? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La Cluj

Un moldovean pieton in Cluj se plimba impreuna cu un prieten, cand trece pe langa el o masina si-l stropeste de sus pana jos. Bineinteles, soferul demareaza in tromba. Moldoveanul, suparat.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Placinte

Un CFR-ist moldovean iese la pensie. Colegii de munca il felicita in cadrul unei mici petreceri. Sarbatoritul prinde curaj si intreaba : -Acum, daca tot ies la pensie ,pot sa stiu si eu de ce am dat 40 de ani cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Placinte

Intrebare: - Cum zic moldovenii la cinci placinte, intr-un singur cuvant? Raspuns: - Plasinsi! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Lama

In timp ce Alinuta mergea pe strada mestecand ingandurata se intalneste cu o prietena care ii spune: Ce mesteci? O lama. Orbit ? Nu, Gillette.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Prin padure

Mergand, Alinuta, prin padure, se intalneste cu lupul. Lupul o intreaba: - Alinuto, ce-ai in cos? Alinuta raspunde: - De-ale gurii, lupule! Dinti, proteze, maxilare, plombe, etc.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Zapada

Doua blonde merg in padure sa-si caute un brad de Craciun. Dupa trei ore de mers prin zapada, una dintre ele zice: - Oare nu ar fi mai bine sa cautam unul neimpodobit? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Baiatul insurat

- Bade Gheorghe, de ce ti-ai insurat baiatul asa tanar? Nu puteai sa-l mai lasi sa-i mai vie mintea la cap? - Nu, ca atuncea nu se mai insura.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: De ce nu?

Bula catre tatal sau: - Tata am doua intrebari. Prima: pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: de ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Vaca

- No, spune mai Gheorghe, ce-i asa de slaba vaca noastra? - D`apoi ii superstitioasa. - Cum asa? - Da nu mananca decat trifoi cu patru foi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )