Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai vizibile branduri din turism in publicitate: Christian Tour, lider la reclame

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai vizibile branduri din turism in publicitate: Christian Tour, lider la reclame

MediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta vizibilitatea turismului in publicitate din punct de vedere al numarului de reclame difuzate de media, in primele cinci luni ale anului 2014. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai rapide goluri din istoria Cupei Mondiale. Un roman se afla in Top 10

In meciul dintre Statele Unite si Ghana, castigat de americani cu scorul de 2-1, Clint Dempsey a marcat cel mai rapid gol al Cupei Mondiale din Brazilia si al cincilea cel mai rapid din intreaga istorie a.

10 dintre cele mai bune hosteluri din Europa, pentru tineri

Tuturor ne place sa calatorim si sa vizitam locuri frumoase, insa nu de fiecare data dispunem de sumele de bani necesare pentru o cazare de lux si pana la urma, daca stai sa te gandesti, atata timp cat dispui de conditiile normale de confort, ce mai conteaza daca e lux sau nu. Calatoriile le facem pentru a vizita si a explora locuri noi, frumoase si interesante.

Se reabiliteaza una dintre soselele cu cele mai multe gropi din judet

Una dintre soselele cu cele mai multe gropi pe metru patrat din judetul Arad care a beneficiat numai de plombari si mici reparatii va fi reabilitata.

FOTO Unde se bronzeaza frumosii lumii: top 10 cele mai sexy plaje

Plajele preferate ale vedetelor de la Hollywood, unde apar intr-un top 10 realizat de o agentie de turism americana drept cele mai sexy plaje din lume.

Antena 3 va difuza maine cele mai frumoase poezii ale lui Mihai Eminescu

Antena 3 v-a pregatit o surpriza pentru maine, cand se implinesc 125 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Pe parcursul intregii zile, postul nostru de televiziune va difuza cele mai cunoscute versuri din cele ma.

Subiectele Zilei:SIIL, cei mai periculosi teroristi ai momentului. Cum au fost extrasi compatriotii nostri din cele mai explozive zone din Irak;Ponta si Sova depind de suspendarea acordului cu FMI; Criza din Ucraina pericliteaza si reactoarele atomice al

Turismul medical si avantajul preturilor mici. Poate primi Romania aproape jumatate de miliard de euro anual din turismul medical? Cu investitii in infrastructura sanitara si de transport, lucrurile s-ar putea schimba. Harta gruparilor criminale din Franta: Hotii din Romania actioneaza in multe regiuni. Gruparile criminale formate din romani si romi proveniti din Romania au o influenta puternica.

Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

VIDEO Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

Eurostat: Romania avea una dintre cele mai reduse poveri fiscale din UE, in 2012

Lituania, Bulgaria, Letonia, Romania, Slovacia si Irlanda aveau, in 2012, cele mai reduse poveri fiscale din Uniunea Europeana, in timp ce ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor din taxe si impozite la nivelul UE a urcat la 39,4%, de la 38,8% in 2011, conform datelor publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Earin, cele mai mici casti wireless din lume

Castile wireless pot fi destul de mari si incomode, lucru care depinde si de tipul ales, in-ear sau over the era. Earin vrea sa fie totusi cea mai mica dintre castile wireless din lume, chiar pe segmentul in-ear. Earin, dupa cum spun creatorii sai, sunt asadar considerate cele mai mici casti wireless din lume. Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus, forma lor este destul de obisnuita insa fara receiver-ul wireless discutam deja de un dispozitiv [].

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )