Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele trei federatii sindicale din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de urgenta, pentru majorari salariale suplimentare

Hotnews Hotnews,
 Cele trei federatii sindicale din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de urgenta, pentru majorari salariale suplimentare

Conducerea celor trei federatii sindicale reprezentative din invatamant s-a intalnit astazi si i-a cerut premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta, in concret, despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, care se impun a fi acordate in cel mai scurt timp, fara a fi conditionate de adoptarea legii unice de salarizare. Anuntul a fost facut de FSLI, FSE Spiru Haret si Alma Mater, intr-un comunicat semnat de liderii celor trei federatii. continuă pe Hotnews

Sindicatele din invatamant cer intalnire in regim de urgenta cu premierul Victor Ponta, pentru cresterea salariilor

Cele trei federatii sindicale reprezentative din invatamant solicita intalnire in regim de urgenta cu premierul Victor pentru, pentru discutii pe tema cresterii salariilor din sector.

Federatiile sindicale din Educatie cer o intalnire cu premierul Victor Ponta, pe tema majorarilor salariale

Sindicalistii din Educatie i-au solicitat premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, potrivit unui.

Top 5 cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, in luna august

Milioane de euro, pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri astfel de proprietati se tranzactioneaza si in Bucuresti, nu doar in marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganta, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriase, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor privelisti unice. Sunt prezenate cateva detalii despre cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, listate in luna august, pe portalul imobiliar IMOPEDIA. ro Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucurestiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de.

Americanii de la McDonald 's au cumparat cele trei restaurante pe care le detineau in franciza la Brasov

Gigantul american McDonald 's a cumparat trei dintre cele sapte restaurante in franciza pe care le detinea in Romania.

Sindicalistii din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de URGENTA. Care este motivul

Sindicalistii din invatamantului preuniversitar si superior ii cer premierului Victor Ponta o intalnire de urgenta pentru a discuta despre cresterea salariilor profesorilor.

Caru' cu Vedete: Ce propunere indecenta! Andreea Banica a invitat un barbat sa-i pipaie sanii, la ea acasa; Ea e vedeta cu cele mai frumoase picioare din tara; A venit vestea cea mare pentru Iulia Vantur! Salman Kahn o cere de nevasta

Bianca Dragusanu isi petrece noptile cu Slav? Ea a aruncat bomba, in urma cu putin timp. Bianca Dragusanu este una dintre cele mai sexy si mai admirate. Love is in the air - Cupluri care isi arata dragostea in public. In timp ce unele celebritati se ascund cum pot mai bine de aparatele foto, exista o serie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )