Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sindicalistii din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de URGENTA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Sindicalistii din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de URGENTA. Care este motivul

Sindicalistii din invatamantului preuniversitar si superior ii cer premierului Victor Ponta o intalnire de urgenta pentru a discuta despre cresterea salariilor profesorilor. continuă pe România Liberă

Cele trei federatii sindicale din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de urgenta, pentru majorari salariale suplimentare

Conducerea celor trei federatii sindicale reprezentative din invatamant s-a intalnit astazi si i-a cerut premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta, in concret, despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, care se impun a fi acordate in cel mai scurt timp, fara a fi conditionate de adoptarea legii unice de salarizare. Anuntul a fost facut de FSLI, FSE Spiru Haret si Alma Mater, intr-un comunicat semnat de liderii celor trei federatii.

Sindicalistii din educatie ameninta cu proteste daca nu li se maresc salariile

Sindicalistii din educatie, respectiv cei din Federsatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) ameninta cu proteste. Mai exact, resprezentatii dacsalilor transmit intr-un comunicat de presa, citat de B1.

Sindicalistii din Educatie cer marirea salariilor, dupa cresterile din Sanatate: Se creeaza o nedreptate inacceptabila

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a declarat, miercuri, ca decizia de majorare a salariilor a angajatiilor din Sanatate este una justa, insa a tinut sa precizeze ca si salariile din Educatie ar trebui marite.

Si PROFESORII vor salarii MARITE. Ce AVERTISMENT dau Guvernului sindicalistii din Educatie

Federatia avertizeaza membrii Guvernului ca majorarile salariale acordate in ultima perioada unor categorii de personal in detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a starii de nemultumire in randul angajatilor din invatamant, care poate conduce la posibile actiuni de protest cu ocazia inceperii noului an scolar.

Sindicalistii din Politie, discutii MAI: S-a luat in calcul ipoteza de marire de 25% a salariilor de la 1 ianuarie 2016 (VIDEO)

Sindicalistii din Politie, care au avut miercuri negocieri cu MAI, dupa ce au cerut o majorare salariala etapizata de 70%, au primit promisiuni de majorari salariale de la 1 ianuarie 2016, informeaza B1.

Sindicalistii din Politie, negocieri la MAI. Dumitru Coarna: De la 1 ianuarie 2016 sa intre in vigoare o marire salariala de 25% (VIDEO)

Sindicalistii din Politie participa miercuri dimineata la sediul Ministerului de Interne la primele negocieri cu autoritatile dupa ce au cerut o majorare salariala etapizata de 70%, anunta B1.

Banicioiu s-a intalnit cu sindicalistii din Sanatate dupa discutiile cu Ponta de la Guvern

Sindicalistii discuta cu ministrul Sanatatii despre majorari salariale, dupa intalnirea de la Guvern.

Sindicalistii din aviatie ameninta cu greva generala: Fata de greva de avertisment, aceasta greva se stie cand incepe, dar nu se stie cand se termina

Sindicatul din aviatie ameninta cu greva generala, informeaza B1 TV. Aceasta actiune de protest vine ca o urmare a grevei de avertisment care a avut loc pe 15 iulie, atunci cand, timp de mai multe ore,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )