Libnet.ro
UNICEF

01:06

Centenarul Strindberg, sarbatorit la Festivalul National de Teatru.

România Liberă România Liberă,
Centenarul Strindberg, sarbatorit la Festivalul National de Teatru.

Anul 2012 marcheaza in intreaga lume centenarul Strindberg, dramaturg, scriitor, jurnalist, fotograf si pictor suedez. Cu acest prilej, Uniunea Teatrala din Romania UNITER) a initiat un amplu program dedicat lui August Strindberg, incluzand o conferinta internationala, un workshop condus de Catalina Buzoianu, un spectacol-lectura propus de Ana Boariu, exercitii de clasa la UNATC, totul pentru a insoti lansarea a cinci volume de teatru, in traducerea lui Carmen Vioreanu, dupa cum . continuă pe România Liberă

Festivalul National de Teatru, in cifre.

Intre 26 octombrie si 4 noiembrie, iubitorii de teatru vor avea parte de un regal cultural: 31 de spectacole, produse de 18 institutii din tara, grupate in 6 sectiuni: Focus: Silviu Purcarete - un univers regizoral; 2012 - Al matale, Caragiale. ; 2012 - Strindberg, inaintasi, urmasi; De toate pentru toti; Actorii in prim-plan; Teatrul de maine. Spectacolele vor fi gazduite de 8 institutii bucurestene. 32 de evenimente complementare, cu acces liber pentru public, programate zilnic, de .

Autoritatile americane au mai inchis doua banci. Totalul pentru anul 2012 se ridica la 46

Autoritatile din Statele Unite au anuntat la sfarsitul acestei saptamani inchiderea a inca doua banci, iar totalul pentru anul in curs a urcat la 46, potrivit MarketWatch. Cele doua insti.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )