Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cer noros, ceata si temperaturi normale. Prognoza meteo pana miercuri.

România Liberă România Liberă,
Cer noros, ceata si temperaturi normale. Prognoza meteo pana miercuri.

Meteorologii anunta ca vreme ava fi normala pentru aceasta perioada dar cerul va fi mai mult noros, iar seara si dimineata se va inregistra ceata. Temperaturile maxime se vor situa in intervalul 9-17 grade, insa noaptea, in unele zone, minimele pot cobori sub pragul inghetului. Citeste si: Vine frigul. Prognoza meteo pana pe 24 noiembrie Luni: Temperaturile minime ajung pana la -6 grade, in Transilvania, iar maximele nu vor mai depasi 14 grade. Va fi ceata, seara si dimineata, in . continuă pe România Liberă

Iarna cu precipitatii abundente. Prognoza meteo pe trei luni.

Meteorologii estimeaza ca cele trei luni de iarna vor avea temperaturi apropiate de cele normale. Vor fi precipitatii mai importante cantitativ vor fi in zonele de sud-est si centrale, in decembrie, in regiunile vestice si centrale, in luna ianuarie si in nord-vest si in vest, in luna februarie. In luna Decembrie, se estimeaza ca131; temperaturile inregistrate vor fi usor sub cele medii anuale in regiunile nordice, nord-est, dar si in centrul ta131;rii, unde se vor inregistra in jur de -10 .

Vreme racoroasa, insa fara ploi. Vezi prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana

In acest weekend temperaturile vor fi apropiate de valorile normale pentru aceasta perioada a anului. Temperatura maxima va fi de 15 grade Celsius, iar cea minima de -3 grade, potrivit ANM. Sambata, regimul.

Prognoza meteo pentru sezonul de iarna: in decembrie vom avea parte de precipitatii peste medie

Iarna isi va intra in drepturi din luna decembrie, cand sunt asteptate precipitatii peste media climatologica. Mai mult, sunt asteptate temperaturi sub medie, cel mai frig urmand sa fie in nordul si in centrul tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )