Libnet.ro
UNICEF

00:07

Se cere amanarea alegerilor locale

Antena3 Antena3,
Se cere amanarea alegerilor locale

Amanarea alegerilor locale, astfel incat sa existe suficient timp pentru reverificarea listelor de semnaturi, a fost solicitata miercuri premierului Dacian Ciolos, de catre. continuă pe Antena3

Cinci formatiuni ii cer lui Ciolos amanarea alegerilor locale: Procesul electoral porneste cu suspiciuni grave de frauda

M10, 200 pentru Bucuresti, Noua Republica, Platforma Actiunea Civica a Tinerilor si Uniunea Crestin Democrata din Romania solicita amanarea alegerilor locale astfel incat sa existe suficient timp pentru reverificarea listelor de semnaturi intrucat exista suspiciuni puternice de frauda cu privire la falsificarea listelor de sustinatori.

Predoiu, despre decizia CCR privind organizarea alegerilor locale: Este una fireasca si, strict legat de aceste alegeri, ar fi fost intempestiva schimbarea (VIDEO)

Apar primele reactii dupa o prima decizie a Curtii Constitutionale legata de legea alegerilor locale. in timp ce Florin Iordache de la PSD sustine ca decizia a fost una normala si nu avantajeaza sau.

Seful CCR, precizari despre Legea alegerilor locale, inaintea discutiei despre exceptia sesizata de Liviu Avram

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, nu considera ca o schimbare in ceea ce priveste prevederile din Legea alegerilor locale ar putea afecta alegerile, fie ca este vorba despre un tur electoral, doua sau trei.

CCR discuta sesizarea pe prevederi din Legea alegerilor locale, inclusiv cele referitoare la un singur tur

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri exceptia privind unele prevederi din Legea alegerilor locale, printre care si cele referitoare la declararea ca fiind ales a candidatului care a intrunit cel mai mare numar de voturi in primul tur de scrutin.

Legea alegerilor locale, in atentia CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta, miercuri, exceptia de neconstitutionalitate a unor prevederi din Legea alegerilor locale, ridicata la Tribunalul Bucuresti de jurnalistul Liviu Avram.

Lovituri naucitoare cu ocazia alegerilor locale. Tinte: democratia si statul de drept

In loc sa se lucreze pentru consolidarea democratiei si a statului de drept, in Romania se actioneaza invers, prin atacarea, slabirea, relativizarea, limitarea dreptului la alegeri semnificative, reprezentative, atacarea democratiei si a statului de drept prin promovarea unor legislatii care permit persoanelor condamnate si a cercetatilor penali sa candideze.

Instanta a mai admis o sesizare de neconstitutionalitate pe Legea alegerilor locale. CCR va decide cate semnaturi sunt necesare pentru o candidatura

Tribunalul Bucuresti si Judecatoriile de Sector au decis sa trimita la Curtea Constitutionala exceptia de neconstitutionalitate ridicata de 200 pentru Bucuresti, M10 Bucuresti, Noua Republica, Platforma Actiunea Civica a Tinerilor si Uniunea Crestin Democrata din Romania cu privire la numarul minim de semnaturi care trebuie depuse in vederea candidaturii la alegerile locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )