Libnet.ro
UNICEF

18:30

CE cere suplimentarea de urgenta a bugetului pe 2013, pentru ca Uniunea Europeana sa evite intrarea in incapacitate de plata

Hotnews Hotnews,
 CE cere suplimentarea de urgenta a bugetului pe 2013, pentru ca Uniunea Europeana sa evite intrarea in incapacitate de plata

Comisia Europeana a cerut luni Parlamentului european sa aprobe de urgenta o suplimentare de 2,7 miliarde de euro pentru bugetul pe 2013, pentru a evita ca Uniunea Europeana sa se afle in incetare de plati la jumatatea lui noiembrie, scrie AFP. Am fost informat in aceasta dimineata de serviciile presedintelui Comisiei Europene despre riscul incetarii de plati la jumatatea lui noiembrie, a afirmat presedintele Parlamentului European Martin Schulz, cu ocazia deschiderii sesiunii plenare la Strasbourg. continuă pe Hotnews

Marine Le Pen: Uniunea Europeana se va prabusi ca Uniunea Sovietica

Liderul partidului de extrema dreapta Frontul National din Franta, Marine Le Pen, sustine ca Uniunea Europeana se va prabusi ca Uniunea Sovietica si a promis ca va infiinta o noua factiune radicala in cadrul Parlamentului European.

Angela Merkel vrea sa schimbe Tratatul privind Uniunea Europeana

Cancelarul german, Angela Merkel, doreste sa efectueze modificari in Tratatul privind Uniunea Europeana in scopul extinderii competentelor Comisiei Europene in materie de politica economica si fiscala,.

Cum va protejeaza Uniunea Europeana drepturile in calitate de consumator?

Protectia consumatorilor, a intereselor si a sigurantei lor reprezinta o parte esentiala a obiectivului general al UE de a ameliora calitatea vietii celor 500 de milioane de cetateni. Va invitam sa cunoasteti drepturile dumneavoastra in calitate de consumator european, pentru a putea beneficia de ele.

Noi reguli pentru produsele din Uniunea Europeana

Comisia pentru piata interna si protectia consumatorilor a Parlamentului European a aprobat doua rapoarte privind siguranta produselor pentru protejarea consumatorilor prin controale mai stricte la nivelul producatorilor.

Reghecampf inaintea meciului cu Basel: Ultima sansa pentru primavara europeana

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, considera ca meciul de marti seara cu FC Basel reprezinta ultima sansa pentru formatia sa de a ramane in cursa pentru locul trei sau chiar doi in Grupa E a Champions League.

Sarmanii ajutati de Uniunea Europeana nu vor mai primi miere de albine. Produsul a fost retras din depozite

La Botosani autoritatile au dispus deja stocarea si oprirea distribuirii acestui produs. Cu toate acstea aproape 3000 de botosaneni au apucat sa ridice aceste pachete si probabil sa consume si mierea.

IPP cere prezentarea Acordului de Parteneriat pentru fondurile structurale 2014 - 2020

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita Ministerului Fondurilor Europene MFE) sa comunice atat draftul Acordului de Parteneriat pentru fondurile structurale 2014 - 2020, cat si domeniile/propunerile de alocari financiare prioritare, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )