Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cererea gen. Stanculescu de eliberare din inchisoare, amanata de instanta pentru 4 ianuarie

Antena3 Antena3,
Cererea gen. Stanculescu de eliberare din inchisoare, amanata de instanta pentru 4 ianuarie

Judecatoria Ilfov a amanat, pentru 4 ianuarie 2013, discutarea cererii fostului general Athanasie Victor Stanculescu de eliberare din inchisoare, intrucat nu s-au prezentat avocatii condamnatului, informeaza. continuă pe Antena3

Discutia de eliberare din inchisoare a generalului Stanculescu, AMANATA pentru 4 ianuarie.

Judecatoria Ilfov a amanat, pentru 4 ianuarie 2013, discutarea cererii fostului general Athanasie Victor Stanculescu de eliberare din inchisoare, intrucat nu s-au prezentat avocatii condamnatului, informeaza Mediafax. Victor Atanasie Stanculescu 84 de ani) a solicitat instantei intreruperea executarii pedepsei de 15 ani de inchisoare data in dosarul privind revolutia din 89 de la Timisoara, motivand ca sufera de mai multe boli ce nu pot fi tratate in penitenciar. La un termen anterior, .

Fostul procuror Maximilian Balasescu ramane in arest: iCCJ i-a respins cererea de eliberare din detentie

Fostului procuror Maximilian Balasescu, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita, i-a fost respinsa, marti, cererea de eliberare din detentie. Judecatorii inaltei Curti de Casatie.

Sorin Ovidiu Vantu ar putea fi ELIBERAT din inchisoare pana la Sarbatori.

Sorin Ovidiu Vintu ar putea fi eliberat din inchisoare pana la sfarsitul anului, potrivit digi24. ro. Comisia Speciala de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv pentru eliberarea conditionata a omului de afaceri. Dosarul a ajuns acum pe masa judecatorilor. Dosarul lui Sorin Ovdiu Vantu a ajuns la Judecatoria Sectorului 4 in urma cu doua zile. Magistratii au stabilit initial, un termen de dezbatere a cererii de eliberare din penitenciar pentru luna ianuarie. Avocatii omului de afaceri au .

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu va fi eliberat din inchisoare

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu , cercetat pentru fapte de coruptie, va fi eliberat din inchisoare, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a admis recursul fostului deputat fata de.

Nastase: Nu ma scoate din inchisoare nici Ponta, nici Basescu, nici Barroso

Fostul premier Adrian Nastase a reactionat la intrebarea adresata premierului Victor Ponta, la Braila, in urma cu cateva zile, cand a fost consultat cu legatura la scoaterea din inchisoare a lui Nastase.

Sorin Ovidiu Vintu ar putea fi eliberat inainte de termen: Este posibil sa iasa din inchisoare in decembrie

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu ar putea fi eliberat inainte de termen din penitenciar, acolo unde este inchis dupa ce a fost condamnat pentru santaj. Acesta a formulat o cerere in acest sens, iar Comisia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )