Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cererea privind arestarea lui Hrebenciuc si Adam a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea: Comisia juridica are trei zile sa dea un raport. Nu stiu cum voi vota

Adevărul Adevărul,
Cererea privind arestarea lui Hrebenciuc si Adam a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea: Comisia juridica are trei zile sa dea un raport. Nu stiu cum voi vota

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor s-a reunit, sambata, la ora 12. 00, pentru a lua in discutie solicitarea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Conducerea Camerei a trimis solicitarea catre Comisia Juridica. continuă pe Adevărul

Cererea privind arestarea lui Hrebenciuc si Adam a ajuns la Camera Deputatilor. Biroul Permanent se reuneste astazi

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni, sambata, la ora 12. 00, pentru a lua in discutie solicitarea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, au precizat, pentru Mediafax, surse parlamentare.

Ministerul Justitiei a transmis Parlamentului cererea pentru arestarea lui Hrebenciuc si Adam

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a semnat si transmis, vineri, cererea prin care DNA cere avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, in dosarul retrocedarilor ilegale de.

DNA cere arestarea lui Hrebenciuc si Adam, pentru a nu incuraja si alte persoane, avand in vedere pozitia lor

DNA cere arestarea preventiva a deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, in dosarul retrocedarii presupus ilegale a unui teren forestier de peste 40. 000 de hectare. Cererea Parchetului a ajuns la Ministrul.

Dan Motreanu: Parlamentarii ACL, pentru arestarea lui Hrebenciuc si Adam

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Dan Motreanu, a declarat sambata ca parlametarii ACL se vor mobiliza la sedinta de plen pentru a vota in favoarea solicitarii procurorilor DNA de incuviintare a arestarii preventive a lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, deputati PSD.

Ponta este DOAR PREMIER cand vine vorba despre votul pentru ARESTAREA lui Hrebenciuc

Victor Ponta a afirmat, vineri, la Arad, intrebat fiind cum va vota, in calitate de deputat, cererea prin care DNA solicita avizul pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si a lui Ioan Adam in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, ca el se ocupa cu Guvernul.

UPDATE. Cererea arestarii lui Viorel Hrebenciuc, la comisia juridica

Viorel Hrebenciuc ar putea afla saptamina viitoare daca va fi dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Conducerea Camerei Deputatilor a trimis deja comisiei juridioce solicitarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )