Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cernev: il asteptam pe Diaconescu la Ramnicu Valcea si ca banii sa intre cat mai repede ...

România Liberă România Liberă,
Cernev: il asteptam pe Diaconescu la Ramnicu Valcea si ca banii sa intre cat mai repede ...

Liderul angajatilor Oltchim, Corneliu Cernev, a declarat, vineri seara, ca salariatii il asteapta pe Dan Diaconescu la Ramnicu Valcea si ca banii sa intre cat mai repede in conturi, solicitandu-i castigatorului licitatiei pentru preluarea a 54,8% din actiunile combinatului, multa seriozitate, scrie Mediafax. Il felicitam pe domnul Dan Diaconescu si il asteptam sa vina la Ramnicu Valcea si asteptam, de asemenea, ca banii sa intre cat mai repede in conturi. Ii solicitam multa seriozitate si . continuă pe România Liberă

Liderul angajatilor Oltchim: il asteptam pe Diaconescu la Ramnicu Valcea si ii solicitam multa seriozitate

Liderul angajatilor Oltchim, Corneliu Cernev, a declarat, vineri seara, ca salariatii il asteapta pe Dan Diaconescu la Ramnicu Valcea si ca banii sa intre cat mai repede in conturi, solicitandu-i.

Angajatii Oltchim il astepta pe Diaconescu la Ramnicu Valcea si vor ca banii sa intre cat mai repede in conturi

Liderul angajatilor Oltchim, Corneliu Cernev, a declarat, vineri seara, ca salariatii il asteapta pe Dan Diaconescu la Ramnicu Valcea si ca banii sa intre cat mai repede in conturi, solicitandu-i castigatorului licitatiei pentru preluarea a 54,8% din actiunile combinatului multa seriozitate.

Ministrul Economiei se intalneste la Ramnicu Valcea cu lideri ai salariatilor si ...

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a ajuns, miercuri seara, la Ramnicu Valcea, unde se intalneste cu conducerea Combinatului Oltchim si cu reprezentanti ai salariatilor, acesta spunand ca va face declaratii presei la sfarsitul intrevederii. Intalnirea va avea loc in cladirea pavilionului administrativ al combinatului si, potrivit sefului delegatiei salariatilor care au protestat in ultimele zile, Corneliu Cernev, discutia vizeaza aspectele salariale si fondurile necesare repornirii .

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea: Creantele AVAS si Electrica nu se vand

Dan Diaconescu a devenit noul actionar majoritar al combinatului Oltchim, castigand licitatia cu strigare ce a avut loc vineri la Ministerul Economiei cu o oferta de 203. 548 lei. Liderul Partidului Poporului a.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )