Libnet.ro
UNICEF

01:06

Am cerut delegatiei FMI o mai mare flexibilitate in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am cerut delegatiei FMI o mai mare flexibilitate in 2015

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a anuntat, astazi, ca a cerut delegatiei Fondului Monetar International FMI) o mai mare flexibilitate in acest an, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

in 2015, inflatia va fi mai mare decat s-a estimat

Banca Nationala a Moldovei a revizuit in crestere prognoza inflatiei pentru anul 2015. Astfel, rata medie a inflatiei va fi de 5,8%, cu 1,2 puncte procentuale mai mare fata de estimarile facute in octombrie anul trecut. Pentru 2016 se prognozeaza o inflatie de 6,1%.

Rata somajului a ajuns in ianuarie la 11,20% Este cea mai mare rata a somajului din ultimii trei ani

Rata somajului a atins in Teleorman, la finalul lunii ianuarie, un nou record negativ de 11,20%, cu 0,3 % mai mare decat fata de luna decembrie 2014 si cu 0,2% mai mare decat luna ianuarie 2014.

Tranzactie de 12,5 miliarde lire sterline in Marea Britanie: Deutsche Telekom si Orange vand cel mai mare operator mobil EE catre BT

Deutsche Telekom si Orange au ajuns la un acord cu grupul britanic de telecomunicatii BT pentru vanzarea EE - cel mai mare operator mobil din aceasta piata, valoarea tranzactiei fiind de 12,5 miliarde de lire sterline, se arata intr-un comunicat al Deutsche Telekom. Dupa finalizarea tranzactiei, BT va deveni cel mai mare operator de servicii de comunicatii integrate fixe si mobile din Marea Britanie, la care Deutsche Telekom va fi cel mai mare actionar individual cu 12% din actiuni.

Tranzactie de miliarde in Marea Britanie: cel mai mare operator mobil, EE, a fost cumparat de BT

Compania britanica BT a semnat deja un contract cu Orange si Deutsche Telekom prin care achizitioneaza cel mai mare operator de telefonie mobila din Marea Britanie, EE. Suma tranzactiei e de 16. 7 miliarde de euro.

Aeroportul Henri Coanda, pe locul 4 la cea mai mare crestere de trafic aerian in 2014

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti se afla pe locul 4 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian in 2014 la categoria 5-10 milioane de pasageri, potrivit Airports Council International-Europe.

Cel mai mare atac cibernetic din sectorul asigurarilor

Compania de asigurari Anthem, a doua ca marime din Statele Unite, a dezvaluit miercuri seara ca a fost victima a ceea ce se crede a fi cel mai mare atac cibernetic din acest sector. in urma atacului, au fost expuse.

VIDEO/FOTOGALERIE Renault Kadjar, fratele mai mare al lui Captur

Renault a prezentat luni seara, 2 februarie, crossoverul Kadjar, fratele mai mare al lui Captur. Desi aparent noul SUV pare a fi inlocuitorul lui Koleos, producatorul auto francez noteaza ca Renault Kadjar va fi pozitionat intre Captur si Koleos si va fi vandut in Europa din aceasta vara, apoi Africa, tarile din Bazinul Mediteranean si apoi si in China.

UE si SUA au reluat negocierile pentru cel mai mare acord de liber-schimb

UE si SUA au reluat ieri dimineata, la Bruxelles, negocierile pe marginea celui mai mare acord de liber-schimb din lume, un proiect in discutie de peste un an si jumatate, care a provocat multa neincredere in Europa, informeaza AFP, conform Agerpres.

Ziua cea mare: astazi aflam daca acordul cu FMI mai continua. Expertii institutiilor internationale negociaza azi cu toti cu ministrii

Expertii Fondului Monetar International FMI) se intalnesc astazi cu reprezentantii tuturor ministerelor pentru a se stabili daca acordul cu institutia financiara internationala va continua sau se va rupe.

Caru' cu Vedete: Andreea Antonescu, iubita din trei in trei luni! Mariaj intre doua avioane; Face afaceri pe ulita! Andreea Esca pregateste o megainvestitie la Lehliu-Gara; Katy Perry a facut cea mai mare audienta din istoria televiziunii americane

Vedete care s-au casatorit cand erau foarte tinere. Extrem de indragostite, dar lipsite de experienta unor relatii, unele vedete s-au casatorit mult prea. Dorian Popa, idolul femeilor, gol in pat. Afla cine-i tine companie. A anuntat ca si-a cerut iubita in casatorie, dar cu toate acestea, Dorian Popa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )