Libnet.ro
UNICEF

01:05

CES 2015 Dell Venue 8 7000 este cea mai subtire si atragatoare tableta din 2015

Playtech Playtech,
CES 2015 Dell Venue 8 7000 este cea mai subtire si atragatoare tableta din 2015

Anuntata in urma cu cateva luni, abia acum este disponibila pentru achizitie cea mai subtire tableta din lume la acest moment, Dell Venue 8 7000. incarcata de tehnologii avansate intr-un pachet atragator, noua tableta a celor de la Dell, pe langa faptul ca este cea mai subtire tableta a momentului, ar putea fi si cea []. continuă pe Playtech

Business B1 la zi: Cele mai noi dispozitive digitale, prezentate la CES 2015 (VIDEO)

Mini-dronele, casa inteligenta, automobilele conectate la internet si noi dispozitive purtabile vor fi principalele atractii ale CES 2015, cea mai mare expozitie de produse digitale, de unde nu vor lipsi noi modele.

Mini-drone, case inteligente si noi dispozitive purtabile, principalele atractii la CES 2015

Mini-dronele, casa inteligenta, automobilele conectate la internet si noi dispozitive purtabile vor fi principalele atractii ale CES 2015, cea mai mare expozitie de produse digitale, de unde nu vor lipsi noi modele de televizoare, mai mari si mai performante decat cele lansate in anii anteriori, transmite Mediafax.

CES 2015: Nvidia a anuntat cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile

In cadrul unui eveniment dedicat jurnalistilor la CES 2015, cei de la Nvidia au anuntat cel mai nou procesor pentru dispozitive mobile, denumit Tegra X1. CES 2015 nici nu a inceput propriu-zis, iar cei de la Nvidia deja fac anunturi importante in cadrul evenimentelor de presa preliminare. Ultimul si cel mai important este legat de noul procesor mobil al companiei cu sediul in Santa Clara, California. Numele acestuia este Tegra X1, iar din punct de vedere al performantelor, acesta pare a [].

CES 2015 LG G Flex 2 va fi echipat cu cel mai bun procesor mobil

Dupa lungi speculatii pe marginea unui nou smartphone cu ecran curbat, este aproape sigur ca LG G Flex 2 se va lansa in urmatoarele zile la CES 2015. Panoul de mai jos a fost imortalizat de cei de la The Verge. Acesta a fost vazut printre standurile de la CES 2015, targul de tehnologie ce va avea loc in Las Vegas zilele urmatoare, intre 6 si 9 ianuarie. Dupa cum se poate observa, este o referinta clara la un urmas [].

CES 2015 Samsung Galaxy S6 va fi prezentat, dar in spatele usilor inchise

Desi nu a facut niciodata lansari importante de smartphone-uri la CES, Samsung s-ar putea sa aduca la Las Vegas noul Galaxy S6 pentru o mica prezentare. Cum ne-au obisnuit deja in cadrul evenimentelor Unpacked, cei de la Samsung prefera conferinte dedicate pentru a-si lansa noile varfuri de gama. Din acest motiv, CES nu este neaparat pe lista de prioritati a producatorului sud coreean. Cu toate acestea, la CES 2015, daca un raport aparut online zilele trecute se confirma, oficialii companiei [].

CES 2015: LG a prezentat telefonul care ar putea rivaliza cu Samsung Galaxy Note Edge

La CES 2015, unele dintre cele mai importante anunturi par a fi facut in spatele usilor inchise, asa cum este cazul acestui telefon prezentat de cei de la LG. in cadrul CES 2015 pana acum au fost prezentate numeroase dispozitive interesante, de la smartphone-uri si tablete, la hibride precum cele lansate de Asus. Nici cei [].

CES 2015 Duo de buget de la HTC: Desire 826 si Desire 320

CES 2015 nu duce lipsa de telefoane, chiar daca nu de varf. Dupa LG G Flex 2, vedeta acestui eveniment, HTC prezinta doua modele de buget. Unul este la a treia generatie, iar celalalt ar putea sa fie de interes doar pentru cine cauta un smartphone foarte ieftin. HTC la CES 2015 a venit cu [].

CES 2015 Noutatile Canon: PowerShot si Ixus pentru utilizatorii amatori

Canon a adus la CES 2015 cateva echipamente foto noi. Niciunul nu este de varf, acestea sunt rezervate altor evenimente, precum Photokina, cinoile camere sunt dedicate utilizatorilor amatori. La CES 2015, Canon a prezentat trei camere de filmat din seria LEGRIA HF R, si anume LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 si LEGRIA HF R606.

CES 2015: Sony va anunta un nou Walkman in cadrul evenimentului din Las Vegas

Nu au trecut mai mult depatru luni de la debutul lui NWZ-ZX1, cel mai nou Walkman, si Sony are de gand sa lanseze un nou model in cadrul CES 2015. CES 2015 este doar la cateva ore distanta, iar, dupa cum era de asteptat, deja incep sa apara numeroase informatii in legatura cu multe dintre produsele care vor fi lansate acolo. Desigur, majoritatea acestora sunt bazate pe posterele care au fost deja afisate. O astfel de informatie extrem de interesanta [].

CES 2015 Masina BMW care se parcheaza singura face uitate accidentele din parcare

CES 2015 nu e doar despre gadgeturi, telefoane si drone, ci este prezenta acolo si BMW. Compania producatoare de masini si-a prezentat prototipul de automobil care se parcheaza singur si pe care il poti monitoriza prin ceasul tau inteligent. Masinile autonome vor fi un laitmotiv al anului 2015, chiar daca nu vom vorbi de unele [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )