Libnet.ro
UNICEF

16:30

CET Govora trebuie sa plateasca 184 milioane lei pentru a prelua carierele de la Berbesti si Alunu

Adevărul Adevărul,
CET Govora trebuie sa plateasca 184 milioane lei pentru a prelua carierele de la Berbesti si Alunu

CET Govora, furnizorul de agent termic din Ramnicu Valcea nu va scapa de plata datoriei istorice pe care o are catre Complexul Energetic Oltenia CEO). Ca sa poata prelua minele din Berbesti si Alunu, Cet Govora va plati 184 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme. El i-a cerut acestuia sa intervina la functionari din Ministerul Finantelor,.

VIDEO Delfinariul din Constanta este aproape gata. Cum au fost investite cele 13 milioane lei pentru modernizare

Una dintre destinatiile turistice simbol din sud-estul Romaniei, Delfinariul din Constanta se pregateste sa-si primeasca turistii. Cladirea Delfinariului a fost modernizata, iar capacitatea lui a fost dublata cu ajutorul unor lucrari care au durat aproape doi ani si au costat 13 milioane lei.

Negocieri finalizate pentru transferul minelor Alunu si Berbesti la CET Govora

Ministerul Energiei a anuntat, vineri seara, finalizarea negocierilor privind transferul minelor Alunu si Berbesti de la Complexul Energetic Oltenia la CET Govora.

CET Govora preia de la Complexul Energetic Oltenia exploatarile miniere Alunu si Berbesti

Minele Alunu si Berbesti vor fi transferate de la Complexul Energetic Oltenia la CET Govora, au hotarat astazi partile implicate, care au participat la negocieri, la initiativa si sub coordonarea Ministrului Energiei, Andrei Gerea, si a Secretarului de Stat Bogdan Badea, arata un comunicat al Ministerului Energiei, IMM si Mediului de Afaceri.

Fost ofiter SRI retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii SRI) Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme, pentru a interveni la functionari din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda Financiara, in vederea opririi unor controale sau pentru rambursari de TVA.

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,1 milioane euro).

Octagon a alocat 8,1 milioane euro pentru contractele de constructii

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde lucrari de constructii in valoare de 8,1 milioane euro pentru: proiecte noi in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Finantele au imprumutat 500 milioane lei prin vanzarea de obligatiuni pe trei ani

Ministerul Finantelor Publice a vandut ieri obligatiuni pe trei ani in valoare de 500 de milioane de lei, la un randament minim record pentru aceasta maturitate, in contextul unui interes mai ridicat din partea investitorilor straini.

Incendiu devastator in comuna Soldanu, la o societate comerciala. Un scurtcircuit a facut pagube de 2,5 milioane lei

Doua masini s-au facut scrum, iar cladirea unei firme din localitatea Soldanu a fost serios avariata, in urma unui incendiu izbucnit in garajul societatii. Pagubele facute de flacari se ridica la 2,5 milioane de lei.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua mil. lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme, pentru a interveni la functionari din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda Financiara, in vederea opririi unor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )