Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cetateni egipteni, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala. Datoria catre statul roman este de 1,6 milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Cetateni egipteni, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala. Datoria catre statul roman este de 1,6 milioane de lei

Doi cetateni egipteni au fost trimisi in judecata, marti, de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti PCAB), intr-un dosar de evaziune fiscala in forma continuata. continuă pe România Liberă

Dosarul Lukoil, in instanta pentru evaziune fiscala

Magistratii Tribunalului Prahova au dispus inceperea judecatii in dosarul Lukoil, instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni dupa-amiaza, de Tribunalul Prahova, prin incheierea nr. 160, pronuntata de Sectia Penala a Tribunalului Prahova, la data de 18 aprilie 2016, im baza art. 364, alin 4, Cod Procedura Penala, s-a dispus inceperea judecatii .

Afaceristi, retinuti pentru spalare de bani si evaziune fiscala

Doi oameni de afaceri din Craiova au fost retinuti pentru evaziune fiscala, spalare de bani si folosirea creditului societatii intr-un scop contrar intereselor acesteia.

Oameni de afaceri trimisi in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Mai multi administratori de firme au fost trimisi in judecata marti de procurorii Serviciului Teritorial Constanta al DNA, intr-un dosar privind comiterea unor infractiuni in legatura cu reabilitarea Tropaeum Traiani si cetatii Capidava, monumente istorice din judetul Constanta, potrivit unui comunicat al DNA.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si in sase judete din tara, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor. Prejudiciul creat in acest caz a fost estimat la 5 milioane de lei, suma totala spalata fiind de aproximativ 13 milioane de lei.

Atentie la mesaje! Eleva trimisa in judecata pentru niste emoticoane

In SUA va incepe, la sfarsitul acestei luni, un proces care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe multi internauti. O fata de 12 ani va aparea in fata magistratilor tribunalului pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )