Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cezar Preda: Le transmit guvernantilor ca nu trebuie oprita reforma in educatie

Adevărul Adevărul,
Cezar Preda: Le transmit guvernantilor ca nu trebuie oprita reforma in educatie

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, la Buzau, ca politicienii, pentru interese meschine, intervin prea des si prost in sistemul educational, sustinand ca in invatamant este nevoie de continuitate pentru obtinerea unor rezultate bune, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Cezar Preda:Politicienii intervin des si prost in educatie. ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, la Buzau, ca politicienii, pentru interese meschine, intervin prea des si prost in sistemul educational, sustinand ca in invatamant este nevoie de continuitate pentru obtinerea unor rezultate bune, transmite corespondentul MEDIAFAX. Le transmit guvernantilor ca nu trebuie oprita reforma in educatie. Legea Educatiei este o lege fundamentala a unui stat si indiferent de dezbaterile politice sa nu faca rau educatiei romanesti. S-a .

Cezar Preda: Domnule Ponta, v-au mai ramas 84 de zile de guvernare

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminca, dupa inregistrarea Aliantei Romania Dreapta la Biroul Electoral Central, ca AMR-ul Guvernului Ponta este de 84 de zile. Cezar Preda a spus ca Alianta.

Cezar Preda: AMR-ul Guvernului Ponta si carierei liderilor USL arata 84 de zile.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminica, dupa depunerea actelor privind inregistrarea Aliantei partidelor de dreapta la Biroul Electoral Central, ca, intr-un limbaj militar, AMR-ul Guvernului Ponta si carierei liderilor USL este de 84 de zile, potrivit Mediafax. Citeste si:Blaga, Ungureanu si Pavelescu au semnat protocolul Aliantei Romania Dreapta Preda a spus ca Biroul Electoral Central a inregistrat cererea celor trei partide pentru inregistrarea Aliantei, cu numarul 1, .

Cezar Preda: Am fost si buni, ne-am facut si de ras. Cea mai mare greseala a PDL a fost in comunicare

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, la o intalnire a tinererilor demicrat-liberali ca cea cea mai mare greseala facuta de PDLin timpul guvernarii a fost legata de comunicare,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )