Libnet.ro
UNICEF

08:00

CFR anunta o licitatie publica pentru inchirierea unei locatii cu suprafata de 300 metri patrati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR anunta o licitatie publica pentru inchirierea unei locatii cu suprafata de 300 metri patrati

Compania Nationala de Cai Ferate CFR informeaza ca sucursala CREiR Bucuresti organizeaza, pe 26 august, ora 9:00, o licitatie publica, deschisa, pentru inchirierea unei locatii cu suprafata de 300 metri patrati, informeaza un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

SIF OLTENIA - Vanzarea prin licitatie publica cu strigare a pachetului de 416.069 actiuni emise de S.C. MIRFO INDUSTRIES S.A.

SIF OLTENIA - Vanzarea prin licitatie publica cu strigare a pachetului de 416. 069 actiuni emise de S.

Primariile au inceput sa publice si sa transmita catre arbitrul telecom conditiile de acces pe proprietatea publica pentru retelele telecom

Primariile au inceput sa transmita catre Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) documentele privind conditiile de acces pe proprietatea publica pentru retelele telecom, asa cum le obliga Legea privind regimul infrastructurii retelelor de comunicatii electronice Legea 154/2012), care a intrat in vigoare la 31 octombrie 2012. Primariile si toate entitatile care administreaza imobile proprietate publica trebuie sa publice conditiile de acces pe proprietatea publica si sa transmita o copie a acestora catre ANCOM), sa raspunda cererilor de acces ale furnizorilor de retele telecom in 30 de zile si sa nu mai acorde ori sa mentina drepturi speciale ori exclusive pentru instalarea sau furnizarea de retele telecom, in caz contrar acestea riscand amenzi de la 1. 000 lei la 100. 000 de lei.

Azerbaidjan si Turcia au demarat procedurile pentru formarea unei armate comune

Turcia si Azerbaidjan au demarat procedurile pentru formarea unei armate comune, potrivit unui declaratii dacute de un parlamentar azer pentru AzerNews. Oficialul Zahid Oruj, membru al comitetului pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2889 seconds )