Libnet.ro
UNICEF

12:00

SIF OLTENIA - Vanzarea prin licitatie publica cu strigare a pachetului de 416.069 actiuni emise de S.C. MIRFO INDUSTRIES S.A.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF OLTENIA - Vanzarea prin licitatie publica cu strigare a pachetului de 416.069 actiuni emise de S.C. MIRFO INDUSTRIES S.A.

SIF OLTENIA - Vanzarea prin licitatie publica cu strigare a pachetului de 416. 069 actiuni emise de S. continuă pe Ziarul Bursa

SIF OLTENIA - Raport semestrial

SIF OLTENIA - Raport semestrial.

Veniturile SIF Oltenia au crescut de 2,2 ori in primul semestru

Veniturile SIF Oltenia SIF5) au crescut de 2,2 ori in primul semestru din acest an, la 189,92 milioane lei 43,2 milioane euro), insa cheltuielile au inregistrat o dinamica mai accentuata, fiind de 2,9 ori mai mari, de 84,26 milioane lei, ca urmare a majorarii costurilor cu investitiile cedate.

SIF Oltenia si-a dublat veniturile la semestru si are al doilea cel mai mare profit din sector

Veniturile SIF Oltenia SIF5) au crescut de 2,2 ori in primul semestru din acest an, la 189,92 milioane lei 43,2 milioane euro), insa cheltuielile au inregistrat o dinamica mai accentuata, fiind de 2,9 ori mai mari, de 84,26 milioane lei, ca urmare a.

CFR anunta o licitatie publica pentru inchirierea unei locatii cu suprafata de 300 metri patrati

Compania Nationala de Cai Ferate CFR informeaza ca sucursala CREiR Bucuresti organizeaza, pe 26 august, ora 9:00, o licitatie publica, deschisa, pentru inchirierea unei locatii cu suprafata de 300 metri patrati, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Gata cu piratii din Gara de Nord. Taxiurile isi vor astepta clientii intr-o statie oficiala, al carei administrator va fi selectat prin licitatie

Gara de Nord din Bucuresti, cea mai mare destinatie feroviara a tarii, va avea o statie oficiala de taxi, al carei administrator va fi selectat prin licitatie, potrivit informatiilor publicate marti pe pagina.

Gara de Nord din Bucuresti va avea statie oficiala de taxi. Administratorul, ales prin licitatie

Gara de Nord din Bucuresti va avea o statie oficiala de taxi, dupa modelul celei de la Aeroportul Henri Coanda, se arata intr-un anunt postat marti pe pagina de Facebook a Garii de Nord. In anunt se precizeaza ca administratorul statiei de taxi va fi ales prin licitatie, invitatiile de participare la procedura fiind lansate in cursul zilei de marti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )