Libnet.ro
UNICEF

11:00

CFR Calatori anunta ca 25 de trenuri InterRegio vor deveni trenuri Regio, fara ca orele de parcurs sa se schimbe

Hotnews Hotnews,
 CFR Calatori anunta ca 25 de trenuri InterRegio vor deveni trenuri Regio, fara ca orele de parcurs sa se schimbe

CFR Calatori informeaza ca, incepand cu data de 1 februarie 2021, pentru cresterea gradului de accesibilitate la calatoria cu trenul, 25 trenuri InterRegio IR) vor deveni trenuri Regio-Expres R-E), fara modificarea orariilor si a statiilor de sosiri plecari. Printre trenurile care vor fi incluse se numara unele pe relatiile: Bucuresti - Craiova, Sibiu - Timisoara - Brasov - Sibiu, Cluj - Baia Mare si Titu - Targoviste. Citeste si: Cu trenul la Sibiu? Nici gand! De ce frumosul oras din Transilvania a ajuns sa aiba legaturi feroviare jalnice in toate directiile . continuă pe Hotnews

Trenuri suspendate de pe ruta Bucuresti-Constanta, din cauza ninsorii. Anuntul facut de CFR Calatori

Ca urmare a avertizarii Administratiei Nationale de Meteorologie de cod galben de viscol si ninsori in marea majoritate a regiunilor tarii, CFR Calatori informeaza pasagerii sa aiba in vedere faptul ca trenurile vor circula conform reglementarilor specifice conditiilor de iarna.

Circulatia mai multor trenuri, suspendata din cauza avertizarilor de ninsoare si vant (CFR)

CFR Calatori anunta ca, in urma avertizarilor meteorologice, ninsori si rafale de vant puternic, emise de ANM pentru partea de sud-est a tarii, unele trenuri vor fi suspendate, iar circulatia pe sectia Bucuresti-Constanta va fi restrictionata, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )