Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Calatori: Doua linii ferate sunt inchise, 13 au trafic restrictionat, iar 81 de trenuri au fost anulate

B1 B1,
CFR Calatori: Doua linii ferate sunt inchise, 13 au trafic restrictionat, iar 81 de trenuri au fost anulate

Liniile de cale ferata Bucuresti Sud-Oltenita si Ploiesti Sud-Urziceni sunt inchise din cauza viscolului, pe alte 13 circulatia este restrictionata, iar 81 de trenuri au fost anulate din cauza vremii,. continuă pe B1

UPDATE. CFR: Doua linii ferate inchise, 13 cu trafic restrictionat, 81 de trenuri anulate ...

Liniile de cale ferata Bucuresti Sud-Oltenita si Ploiesti Sud-Urziceni sunt inchise din cauza viscolului, pe alte 13 circulatia este restrictionata, iar 81 de trenuri au fost anulate din cauza vremii, potrivit CFR Calatori. Conform situatiei centralizate pana la ora 11. 00, trenul Bucuresti Nord - Vatra Dornei are 100 de minute de intarziere, iar trenul care circula pe ruta Unghieni - Bucuresti Nord ajunge la destinatie cu aproximativ 90 de minute intarziere. Pe 13 linii circulatia .

CFR Calatori: Peste 100 de trenuri au fost anulate si trei linii au fost inchise

Liniile de cale ferata Bucuresti Sud - Oltenita, Ploiesti - Urziceni si Cilibia - C. Rosetti sunt inchise si au fost anulate peste 100 de trenuri, intarzierile fiind si de peste 11 ore, potrivit datelor.

CFR Calatori accelereaza in fata iernii cu echipe de interventie si locomotive Diesel de rezerva

CFR Calatori va suplimenta echipele de interventie, va asigura personalul necesar pentru deszapezire si pregateste locomotive Diesel de rezerva, dar si materialul rulant pentru circulatie in conditii de iarna, pentru a preintampina eventuale perturbari.

Ialomita: Trei drumuri nationale, noua judetene si doua comunale au fost inchise din cauza viscolului

Trei drumuri nationale, noua drumuri judetene si doua drumuri comunale sunt inchise, sambata dupa-amiaza, in judetul Ialomita, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Comitetul Judetean pentru.

Ialomita: Trei drumuri nationale, noua judetene si doua comunale au fost inchise din cauza viscolului

Trei drumuri nationale, noua drumuri judetene si doua drumuri comunale sunt inchise, sambata dupa-amiaza, in judetul Ialomita, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Comitetul Judetean pentru.

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine din cauza ninsorilor abundente. Cursurile suspendate urmeaza sa fie recuperate pe parcursul anului.

A1, A2, A3 si 26 de drumuri nationale sunt iNCHISE din cauza conditiilor meteo

Cele trei austrazi si 26 de drumuri nationale sunt inchise la aceasta ora, potrivit ultimei informari a Centrului Infotrafic, din cadrul Politiei Romane. Potrivit datelor primite de la structurile teritoriale.

16 drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii nefavorabile.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat sambata, in jurul orei 15, ca mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Iata lista acestora: A1 Bucuresti - Pitesti) A2 Bucuresti - Drajna) A2 Drajna - Fetesti) A3 Bucuresti - Ploiesti) DN 1B Mizil - Buzau) DN 1D Albesti - Urziceni) DN 2 Afumati - Focsani) DN 21 Calarasi - Slobozia) DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) DN 23B Maicanesti - Ciorasti) DN 24D Varlezi - Intersectie cu DN 26) DN .

CFR Calatori: Trei trenuri, anulate din cauza ninsorii viscolite

Un numar de trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului, fiind introduse totodata limitari de.

Autostrazile A2, A3 si 18 drumuri nationale sunt inchise. Pe alte 15 este restrictionat traficul greu

Traficul rutier este in continuare inchis pe autostrazile A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 18 drumuri nationale din sapte judete, iar pe alte 15 drumuri sunt restrictii pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )